"Gizlimabet Parapsikoloji Platformu"

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

RUH VE BEDEN BAĞI KESME?

literallyd3vil

Kayıtlı Üye
SAYGI DUYARIM AMA MÜSLÜMANLAR AYET MAYET VE FİKİRLERİNİ LÜTFEN YAZMASIN. SADECE REENKARNASYONA İNANANLAR YAZSIN LÜTFEN ÇOK RİCA EDİYORUM.

Ben şimdiki reenkarnemi intihar etmeden bitirip yenisine geçmek istiyorum. Yani ruhumu bu çirkin bedenden ayırmak ve güzel bir bedene başka bir evrende geçmek istiyorum. Ruh ve beden anlaşmasını feshetmek için büyü ritüel falan var mıdır korunaklı bir şekilde yapabileceğim? Şimdiden teşekkürler.

SAYGI DUYARIM AMA MÜSLÜMANLAR AYET MAYET VE FİKİRLERİNİ LÜTFEN YAZMASIN. SADECE REENKARNASYONA İNANANLAR YAZSIN LÜTFEN ÇOK RİCA EDİYORUM.

Ben şimdiki reenkarnemi intihar etmeden bitirip yenisine geçmek istiyorum. Yani ruhumu bu çirkin bedenden ayırmak ve güzel bir bedene başka bir evrende geçmek istiyorum. Ruh ve beden anlaşmasını feshetmek için büyü ritüel falan var mıdır korunaklı bir şekilde yapabileceğim? Şimdiden teşekkürler.
probleminin çözümünün o bedenden kurtularak değil o bedenle barışarak çözüleceğini düşünüyorum. Bedeni güzelleştiren şey güçlü ve güzel Ruh(aura) sizin probleminiz ruhsal(aura) olabilir . Siz şimdi o bedenden kurtulsanızda yine benzer şeyleri yaşarsınız. Bu hayattaki göreviniz ruhunuzu(aura) güçlendirmek o yönden çözüm arayın

Estetik ile halledilebilecek şeyler için ruhunuzun döngüsünü tehlikeye atmak çernobil etkisi yaratır. Ruh bir enerji boyutudur bir nükleerin yaratacağı kadar enerji barındırır kendi içerisinde. Ve ona yapabileceğiniz herhangi bir işlem parçalanıp bölünmesine sebep olur.

Ritüel yapsan bile bu kadar dibe düştüğün için varlıklar seni kandırabilir. Böyle bir ritüel var mı bilmiyorum lakin ciddi anlaşmalar döner ve ağır bir bedel ödemen gerekir. İyi bir reankarne için kişinin kendini sevmesi ve kabullenmesi gerekir. Bir önce ki hayatlarımızda yaşadıklarımızdan dolayı zaten şuan ki durumda oluyorsunuz. Bi önce ki hayatınızda ki size ulaşmak için çalışmalar yapan yerler var duymuştum çok fazla. Tekrardan dünyaya gelsen bile iyi bir sonuç alabileceğinin kesin sonucu yok ki . Bir fil ya da bir papatya bile olabilirsin. Hindiuzim genelde buna daha çok inanır bu dini araştırmanı tavsiye ederim daha çok fikir verebilir sana. Kabala , şamanizm,
Jainizim bunlar inanan dinlerdir. Önce detaylıca bir araştırmanı tavsiye ederim.

Ve intihar edenler genelde arafta kalır, Çünkü yaratıcı dışında ki kişi ölümüne karar veremez ruhun ebedi bi karanlıkta yutabilir. Ruh çok değerlidir bir elmastan kat ve kat daha güzel narin ve mükemmeldir. Anladığım kadarıyla kafaya koymuşsun, belli ki toplum baskısıda yemişsin. Günümüzde bir çok şeyin ameliyatı var yüz nakline kadar. Şeytani varlıklarla uğraşmaktansa ameliyat olman çok daha güvenilir diyebilirim sana. Paran yoksa da çalışabilirsin. Çalışmak zorsada araştıran biri olduğunu sezdim onlinen olarak çalışıp para kazanabileceğin türlü yollar var.

Böyle bir ritüel var mı bilmiyorum
Ritüel değilde ismini listeye yazdırabilme durumu var. Lakin konu sahibinin istediği öneri hukuka aykırılık teşkil ediyor burda önerebileceğimiz herhangi bir şey “intihara yönlendirme” suçunu işlemimize sebep olur. Bence konunun kaldırılması ve konu sahibinin kendisiyle barışmayı ve ne kadar güzel bir varlık olduğunun farkına varması gerekiyor 😊

Ritüel değilde ismini listeye yazdırabilme durumu var. Lakin konu sahibinin istediği öneri hukuka aykırılık teşkil ediyor burda önerebileceğimiz herhangi bir şey “intihara yönlendirme” suçunu işlemimize sebep olur. Bence konunun kaldırılması ve konu sahibinin kendisiyle barışmayı ve ne kadar güzel bir varlık olduğunun farkına varması gerekiyor 😊
Kesinlikle, lakin yazma sebebim uykumdan bir anda kalktım dürtsel olarak foruma girdim beni ilk çeken bu oldu. Bazı şeyler mesaj olabiliyor, belkide buna ihtiyacı vardı bilemiyorum.

Arkadaşlar görüyorsunuz değil mi? Toplumun bir insanın canına kastedecek kadar uçuruma itmesini görüyorsunuz dimi, bakın. Bu arkadaşımızın ve benzer örneklerin bu kanser toplumun içindeki gonca gülleri nasıl koparıp attığına iyi bakın. Arkadaşı tanımıyorum ama bildiğim insanlar oldu. Bu lanet toplum kendince taptığı o güzellik algısına öyle inanıyor ki, bu ve benzeri insanlara yaşam alanı tanımadan canına kestecek noktaya sürüklüyorlar. Sen reankarne adı altında göçüp gitmek, hayatından ve bedeninden böylesine tiksinecek noktaya geldiysen zayıflığından değil, seni bu noktaya iten kuvvettin daha güçlü olmasındandır. Toplum kanser ve faydalı kim varsa bulaşıyor. İnsanlar günü geldiğinde bunun bedelini ödeyecek.

Arkadaşlar görüyorsunuz değil mi? Toplumun bir insanın canına kastedecek kadar uçuruma itmesini görüyorsunuz dimi, bakın. Bu arkadaşımızın ve benzer örneklerin bu kanser toplumun içindeki gonca gülleri nasıl koparıp attığına iyi bakın. Arkadaşı tanımıyorum ama bildiğim insanlar oldu. Bu lanet toplum kendince taptığı o güzellik algısına öyle inanıyor ki, bu ve benzeri insanlara yaşam alanı tanımadan canına kestecek noktaya sürüklüyorlar. Sen reankarne adı altında göçüp gitmek, hayatından ve bedeninden böylesine tiksinecek noktaya geldiysen zayıflığından değil, seni bu noktaya iten kuvvettin daha güçlü olmasındandır. Toplum kanser ve faydalı kim varsa bulaşıyor. İnsanlar günü geldiğinde bunun bedelini ödeyecek.
Cansınız, çok teşekkür ederim şu an daha iyiyim 💕

Çirkin olduğunuzu kim söyledi? Toplum mu? Her 10 yılda bir güzellik algısı değişiyor. Bir dönem belirli bir kiloda olmak güzellikti, bir dönem aşırı zayıf olmak, bir dönem beyaz olmak, bir dönem esmer olmak...

Yüzlerce yıl önce insanlar beyazlaşabilmek için vücuduna zarar veriyordu ve hastalanıyordu. Şimdi saunaya giriyorlar...

Kime göre çirkin neye göre çirkin? Geçmişte güzellik sağlıklı olmakla bir tutulurdu. Balık etli olanlar sağlıklı görüldüğü için güzel görülürdü, doğurganlıkla eş değerdi çünkü. Eeee sonra ne oldu?

Kapitalist sistemin yarattığı bir güzellik ve çirkinlik algısı tuzağına düşüyoruz. Bizlere bu hisleri yaratarak daha fazla para harcayalım, satın alalım diye bize çirkin olduğumuz empoze ediliyor. Sonra da güzellik ürünleri ya da estetik operasyonlarla tornadan çıkmış gibi insanlar dolaşıyor etrafta. Ve bunların büyük çoğunluğu kadınlar. Çünkü kadınlara güzelliğin en önemli şey olduğu öğütleniyor.

Halbuki birkaç ay sonra değişebilecek bir güzellik standardı yüzünden kendimize acı çektiriyoruz. Bir kadının sağlıklı olması ve kendi vücuduna bakması güzel olmak için yeterlidir.

Öte yandan vücut ve ruh bu dünya içinde bir bütün olarak hayatı deneyimler. Bu kadar kötü sözler söylediğiniz, sevgi göstermediğiniz bedeniniz nasıl güzel olsun? Onu severek, kendinizi severek güzelleştirmeniz mümkünken bir uçuruma atlamak niye?

Reenkarnasyon pek çok inanca göre belirli sınavları bize yaşatır. Siz bir şekilde dediğinizi başardınız diyelim, bu ömrünüzdeki sınavdan başarısız çıktığınız, dersten kaçtığınız için en azından aynı dersi yaşayacaksınız. Bu döngü sizin tekamülünüz gerçekleşene kadar sürecek. Bedeninize bu kadar eziyet ettiğiniz için belki de daha ağır bir sınavla karşılaşacaksınız.

Reankarnasyonda ruhun tekamülü ve olgunlaşması esastır. Bu dersten muaf olayım diyemezsiniz.

Onun yerine sistemin bize dayattığı algılardan çıkarak kendimizi fark etmek, eşsizliğimizle ve eşsiz güzelliğimizle tanışmak elzem olmalı.

Bu durum bende de oldu. Ne kadar sancılı olduğunu anlayabiliyorum. Profesyonel şef bıçaklarım vardı. Bilen bilir. Jilet gibi de keskin tutardım onları. Yaşama sevincimi tamamen yitirdiğim dönemde bıçakla kendimi kesmemek için irademi kullandığım bile oldu. Elimde bıçakla şah damarıma tek bir derin kesik atmak için cesaret birikiyordu içimde her gece. Elime bıçağı aldığımda sanki içimden bir şey yap yap yap diye çok güçlü bir arzu duyuyordu. Tersine telkinlerin etkisi altına girdiğinde emin ol bir vortex oluyşuyor ve iraden tamamen devreden çıkabiliyor, kendi elin kendini öldürmeye gidiyor. Sana sormuyor.

Sonuç olarak şu anki aydınlanma halimi de o zamanlardaki kaybolmuşluklarımın deneyimlerine borçluyum. Ama ne herkesin bu tükenmişliği yaşamasını dileyebilirim, ne de her tükenme yaşayan kişi için acıma hissedip üzülebilirim. Hayat bitti dediğin yerden yeniden başlar. Başlamıyorsa tam bitmemiştir. Avatarını tam tüketmemişsindir. Sen bitti sanıyorsundur, aceleci davranıyorsundur. Önce bi bitsin, orayı gör ve bırak öldürecekse o dipteki deneyimin yoğunluğu seni öldürsün. Sen kendini öldürme. Deneyimin kendisi öldürücü olmadıkça, deneyimin ruhsal yoğunluğu ile bir güzel ölemedikçe, senin kendi kendini öldürmen iftira gibi birşey olur. Adil olmaz. Reenkarnasyona kalpten inanan insan ızdıraptan ka-ça-maz. Reenkarnasyona inanmayan insan ızdıraptan kacar. Inanan insan o anın bir daha gelmeyeceğini bilir ve o deneyimi dibine kadar tatmak ve içselleştirerek kendi üstünde deney yapmak ister.

Son düzenleme:
Ayrıca reenkarnasyona inanan arkadaşlara tabi ki saygı duyuyorum. Ama reenkarnasyonu doğru anlamak ta gerekiyor. 3B matrix, sadece 3B bilinçte kalanları reenkarne ede ede kendi enerjisini kendi içinde çevirmeye devam eden bir sistemdir. Sen 5B'ye ulaştığın anda artık 3B avatarını yöneten enerjiyi daha yüksek bilinçten almaya başlıyorsun ve o saatten sonra da 3B'ye istesen de inemiyorsun. İnersen de bu tercihinin bedelinin ne kadar ağır olacağını çok iyi biliyor olacak kadar da aydınlanıyorsun çünkü merak etme. Sistem adil işliyor. 3B' bilinç düzeyinde sıkışıp kendini gerçekleştirecek imkan bulamayanlara elbette yeni bir avatar ve enkarnasyon veriliyor olabilir. Sistemin dengeyi garanti eden adaleti sistemin içinden değil, dışından idare ediliyor çünkü. Bununla birlikte gerçekler ve hakikat, iç dünyanda sana ayan beyan açık hale geldikten sonra, artık Matrixten özgürleşmek ve tanrının kendisinin de sen olduğunu anlamalısın, yeryüzünde tanrının bir düşüncesine hayat verdiğini ve kaynağa bir tanrı uzantısı olarak dönebilmen gerektiğini anlamalısın. Dünya, sadece 3B'lerin kalıcı olarak dönüp dönüp geri geldikleri bir yer. 5B ye uyananlar dünyayı sadece bir fırlatma rampası olarak kullanırlar.
5B'ye uyandıktan sonra 3B'yi bilinçli olarak seçmeye devam etmek artık olanaksızdır yani. Verilmaz sana o hak. Daha iyisi varken, daha iyisini görmişken, daha kötü olanı bile isteye seçmiş olmanın bedelini ödemeye yollanırsın.

Madem tekrar geleceksin, o halde neden şimdiki avatarınla tüm acıları gönül rahatlığı ile tüketemiyorsun? Bu bir oyun. Bilgisayar oyununda olsan heryere girip çıkarsın. Avatarına yaşatmadığın ızdırap kalmaz. Ölse de doğacak çünkü. Yav biz, (yani reenakarnasyona inanmayanlar) tek kurşunumuz var diye asıl bizim topun ağzında olmamız gerekirken, nasıl olsa bir daha dünyaya geleceğine inanan bir insanın, cehennemin dibinde olsa bile oraları sevinçle, keşifle, coşkuyla ve cesaretle karşılaması gerekmez mi ? Sen yolcusun, o yüzden her şartta özgürlüğüne uyanmalısın ama hancı gibi de dertlisin.

İnanç sistemini biraz geliştir. Bu kafa yapısına seni kendi kısır inançların sürüklemiş. Reenakarnasyonu doğru anlamalısın.

Son düzenleme:
Ayrıca reenkarnasyona inanan arkadaşlara tabi ki saygı duyuyorum. Ama reenkarnasyonu doğru anlamak ta gerekiyor. 3B matrix, sadece 3B bilinçte kalanları reenkarne ede ede kendi enerjisini kendi içinde çevirmeye devam eden bir sistemdir. Sen 5B'ye ulaştığın anda artık 3B avatarını yöneten enerjiyi daha yüksek bilinçten almaya başlıyorsun ve o saatten sonra da 3B'ye istesen de inemiyorsun. İnersen de bu tercihinin bedelinin ne olduğunu çok iyi biliyor olacak kadar da aydınlanıyorsun çünkü merak etme. Sistem adil işliyor. 3B' bilinç düzeyinde sıkışıp kendini gerçekleştirecek imkan bulamayanlara elbette yeni bir avatar ve enkarnasyon veriliyor olabilir. Sistemin dengeyi garanti eden adaleti sistemin içinden değil, dışından idare ediliyor. Bununla birlikte gerçekler ve hakikat, iç dünyanda sana ayan beyan açık hale geldikten sonra, artık Matrixten özgürleşmek ve tanrının kendisinin de sen olduğunu, yeryüzünde tanrının bir düşüncesine hayat verdiğini ve kaynağa bir tanrı uzantısı olarak dönmen gerektiğini anlamalısın. Dünya, sadece 3B'lerin kalıcı olmayı seçtikleri bir yer. 5B ye uyananlar dünyayı sadece bir fırlatma rampası olarak kullanırlar.

Madem tekrar geleceksin, o halde neden şimdiki avatarınla tüm acıları gönül rahatlığı ile tüketemiyorsun? Bu bir oyun. Bilgisayar oyununda olsan heryere girip çıkarsın. Avatarına yaşatmadığın ızdırap kalmaz. Ölse de doğacak çünkü. Yav biz, (yani reenakarnasyona inanmayanlar) tek kurşunumuz var diye asıl bizim topun ağzında olmamız gerekirken, nasıl olsa bir daha dünyaya geleceğine inanan bir insanın, cehennemin dibinde olsa bile oraları sevinçle, keşifle, coşkuyla ve cesaretle karşılaması gerekmez mi ? Sen yolcusun, o yüzden her şartta özgürlüğüne uyanmalısın ama hancı gibi de dertlisin.

İnanç sistemini biraz geliştir. Bu kafa yapısına seni kendi kısır inançların sürüklemiş. Reenakarnasyonu doğru anlamalısın.
çok teşekkür ediyorum değerli düşünceleriniz için iyi ki yazılarınızı okumuşum hepinizin cidden kendimi baştan sorguladım ve çok iyi geldi.

Ben şimdiki reenkarnemi intihar etmeden bitirip yenisine geçmek istiyorum. Yani ruhumu bu çirkin bedenden ayırmak ve güzel bir bedene başka bir evrende geçmek istiyorum.

İnsan beden değil, ruh deneyimidir. Eğer siz intihar ederek daha iyi bir deneyime geçeceğinize inanıyorsanız acilen bu fikirden kurtulmalısınız.

Farklı bedende aynı deneyimin daha şiddetli haline maruz kalır ve yeni gerçekliğinizde _şu anda var olan duygu birikiminizle birlikte_ çok daha zor frekansı deneyimlersiniz. Entropik olarak yok etmeye çalıştığınızı tekrar var edebilmek ve bunu yaparken daha kolay bir anlaşmaya geçebilmek ne yazık ki hayal ürünü.

Her anlaşma ruhun saflığa ulaşması ve tekillik makamında öz ile birleşebilmesi içindir.

Bu yüzden önceliğiniz kendi hakkınıza tecavüz etmemek yani saldırmamak olmalıdır. Çünkü siz kendinize yaptığınızı düşündüğünüz saldırıyı, manen tek olana da yapıyorsunuz. Haliyle yeni gerçekliğinizde mükemmel bedene sahip olsanız da tekamül olarak çok daha zor bir planla hasat edileceksiniz.

Dünya negatif plana hizmet eder, saptırır. Hem kendi yaşam hakkınızı hem de tüm varoluşun yaşam hakkını korumanız gerektiğini akledebilirseniz ; ilahi yasalarla korunursunuz. Bu yüzden öncelikli düşünce negatif planı özümsememek, gerçekliği deneyim olarak görmek olmalı.

Bu lanet toplum kendince taptığı o güzellik algısına öyle inanıyor ki, bu ve benzeri insanlara yaşam alanı tanımadan canına kestecek noktaya sürüklüyorlar.
Bu durum toplumun değil, insanın sorunu. Yerleştirilmiş bir fikri şartsız kabul etmek, kişinin akıl süzgeci ile alakalıdır.
Referansın sosyal medya olursa, toplumun da o olur.

Öyle bir imkan olsa once ben yapardım.. Bütün boş beleş tiplere hibe olarak sunulmuş gibi bir hayat.. dram-kabus karışımı berbat bir senaryo.
Ama daha beteri olur da tekrar dünyaya gönderilirim korkusuyla dayanmaya çalışıyorum.

Buradaki bu soruyla bütün arkadaşlarıma bir mesaj iletmek istiyorum.Bu dünyada ya da daha sonra bedenlenerek geldiğiniz diğer hayatlarda güzelliğin neye göre olduğunu anlamaya çalışalım...Dünyanın en güzel bedenine ve yüzüne sahip olsanız;bu erkekler için de geçerli (ister Brad Pitt ister Sharon Stone bedeni gibi en uç güzel sayılan insanlar gibi olun)--eğer auranız zayıfsa güzelliğiniz zaten görünmez...Güzellik mutlu bir ruhun gözlere ve yüze yansımadır....Ya da mutlu değilsinizdir ama çok neşelisinizdir,ikisi farklı karamlar...Neşeniz vücudunuzdan ışık fışkırtır ya da gözlerinizde yaşam enerjisi ışıl ışıl parlar...Kendinizle barışıksanız ve hayatı seviyorsanız güzelliğiniz artar,yani dışarıya yansıttığınız enerji güzelleşir ,ruhunuz bedeninizi besler,bedeniniz ruhunuzu besler...Aynalarla da insanlarla da barışırsınız...Dünyanın estetiklerini yaptırsanız ya da ok güzel bir bedene doğuştan sai olsanız bile bu söylediklerim yoksa güzel görünemezsiniz,çünkü kendinizi aynada o şekilde algılayamazsınız....O yaşam enerjisini yakmazsanız dış görüntünün güzel olmasınıın bir manası yok...Ayrıca herkesin çok güzel olduğunu düşünürüm ,hepimiz ilahinin farklı şekilde yansımalarıyız...Eğer böyle düşünmüyorsanız da ''güzellik''ve ''dış görüntünün'' nasıl olması gerektiği dışında başka avantajlarınızı düşünün...Eğer bir insan ortalama bir güzellikteyse mutlaka başka yönlerde nasiplenmiştir....Öreğin o kişinin de şansı çok yüksektir ya da başka taraflardan nasiplendirilmiştir...Maddi zenginlik,başarı,parlak bir gelecek....Her neyse...Bütün bunlar olmasa bile güzellik insana nasıl bir avanta sağlıyor ki herkes güzelliğin peşine düşüyor?Güzel olduğunuz için 2 gün sevilirsiniz,üçüncü gün bıkarlar ya da güzelliğiniz yüzünden başınız beladan kurtulmaz belki...Ben şuanda ne desem saçmalamış gibi oluyorum belki ama derin düşününce aurayı ise hiç kimse bozamaz...Yaşlılık bile size uğramaz...Çünkü dokunulmaz ve herkesin etkilendiği bir auranız vardır....Güzelliğe önem veren insanın önce ruhunu parlatması gerekiyor...O yüzden derler:''Ruhun güzel olsun''gerisi yoluna girer....Eğer benim bu görüşümün aksini savunan varsa ;;bu şekilde güzellik olmayacağını düşünen o zaman başak bir bakış açısı sunayım...Diyelim ki kendini çirkin bulan insanlar var...Onlar ne yapıyor?Bu durumu avantaa çevirerek bunun üstesinden geliyorlar....Bir kitapta okumuştum....Bir adamın burnu aşırı büyük ve reklamlarda sadece o adamı oynatıyorlar....Adam burnuyla meşhhur oluyor ve yurtdışında büyük paralar kazanıp meşhur oluyor....Ya da ses tonu çok iyi olan bir radyoda çalışıyor ,en iyi siker seçiliyor....90--110 kilo olan biri geçmiş yıllarda kilolu inanlar için mankenlik yapıyor ,zayıflaması yasaklanıyor belli bir süre için...Bazı oyuncular var,hiçbir güzelliği yok ama oyunculuk yetenekleri sayesinde iyi yerlere gelebiliyorlar.....Güzel/çirkin ayırımı yapmadan hayata katılabiliriz....Sizi kimse çirkin bulmuyor,sizin kendinizi algılamanız bu yönde...Kusurlara odaklanmayalım ama kusurlar da yukarıda saydığım gibi ok büyük avantalar sağlayabilir....Güzelliği yüceltip çirkin gibi algıladıklarımızı hor görmek de nereden çıktı?Hepimize çirkin şansları verilsin inşallah,böyle bir deyim bile var....Güzellik-çirkinlik ,ikisi de eşit sen değerlendirmeyi bilince....Hepimiz çok güzeliz beee:love:

Yukarıda bazı yazım yanlışlarım olmuş,nasıl düzelteceğimi bulamıyorum,kusura bakmayın,bir kelime küfür gibi olmuş,spiker demek istemiştim arkadaşlar....Acele acele yazdım...

Geri