"Gizlimabet Parapsikoloji Platformu"

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

ruh ikizi

  • Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan cengo
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
C

cengo

Arkadaşlar ruh ikizimiz bizimle aynı cinsiyette olabilirmi?çünkü bi arkadaşım var.ama sanki ruhumuz bölünmüşte başka bedenlere konulmuş gibi.sevdiğimiz sevmediğimiz şeyler aynı,gizemli şeylere olan merakımız vs. Aklınıza gelebilecek neredeyse herşey aynı.düşüncelerimiz bile neredeyse aynı.ruh ikizi olmasa bile ne olabilir ozaman?
 
Ruh ikizi tabiri birbiri icin yaratilmis insanlar icin kullanilmiyor mu ben bu kelimeyi her zaman sevmisimdir ama arkadaslar icin kullanilacagini hic dusunmemistim, oyle olsa ayni zevklere sahip iki kardeste ruh ikizi olurdu. Ruh ikizini bir elmanin yada madalyonun iki yarisi gibi birbirini tamamlayan bir sey olarak dusunmustum. Boyle bir seye inandigimdan degil tabi :)
 
Astrolojik ikiz olmanız daha muhtemel,ruh ikizleri bir diğer üyemizin de dediği gibi; birbirinin aynısı,her zevki hobisi aynı olan...demek değil tam aksine birbirinin zıttı olup birbirini tamamlayan demektir. Astroljik ikizler ise doğum haritasındaki benzerliklerin sonucu benzer özellikleri fazla olan,hatta görünüşleri bile benzeyen,bunun yanı sıra yaşam deney,mler, ve hedefleri paralellik gösterenlerdir. Çok daha detaylı,internetten bir bakın derim, yani her birbirine benzeyen astroloji ikiz olur gibi algılanıyor böyle yazınca ancak değil elbette.
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst