"Gizlimabet Parapsikoloji Platformu"

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Ruh dokunuşu?

Kafalar pırıl pırıl ne diyelim ??? sen ne düşünüyorsun ruh dokunuşu hakkında abla? ? yadaa artık kaç yaşındaysan...yadaa...bayan ? Yadaaa...matmazel? Yadaaa...madam....off kafam karıştı ????
Ben ruh dokunuşunun gerçekliğine inanıyorum...Sezgileri,duyguları,algıları açık iki insan bir araya geldiyse,birbirinize sadece zihnen değil kalben de bağlıysanız olmaması mümkün değil...Birbirini çok seven çiftlerde olabileceğine %100 inanıyorum...Bu tip ilişkilerde telepati de çok kuvvetlidir...Aynı anda aynı kelimelerin ağızdan çıkması,birbirinizi aynı anda telefonda ararken yakalama ya da tam mesaj atacakken onun mesaj atması vb...Eğer bunlar varsa ''Ruh dokunuşu''nun olması da çok normal:)

Ben ruh dokunuşunun gerçekliğine inanıyorum...Sezgileri,duyguları,algıları açık iki insan bir araya geldiyse,birbirinize sadece zihnen değil kalben de bağlıysanız olmaması mümkün değil...Birbirini çok seven çiftlerde olabileceğine %100 inanıyorum...Bu tip ilişkilerde telepati de çok kuvvetlidir...Aynı anda aynı kelimelerin ağızdan çıkması,birbirinizi aynı anda telefonda ararken yakalama ya da tam mesaj atacakken onun mesaj atması vb...Eğer bunlar varsa ''Ruh dokunuşu''nun olması da çok normal:)
Alo/alo
Naberr/naber
İyi sen/iyi sen
Aynı anda söyledik/ aynı anda söyledik
Ve ikimizde güleriz. Genelde böyle olur ??

Geri