riyazet keşif kaf suresi

birgezgin

Kayıtlı Üye
Merhabalar öncelikle burdakilere sormam gereken bir konu var hocam var başımda riyazete gircem daha önce alıştırma oruçlar aldım şuan ki gireceğim 41 gün asıl sorum bana hocam kaf suresi 22 ayeti verdi ve bununla ilgili hem tılsım hemde vefk var ikisinde de görevliler var ve içinde korumasıda var bu sureyi sordum bir kaç yere genel olarak 1500 defa çekiliyor bazıları 2207 defa çekiyor en sonu 4800 bana hocam dedi 4800 çekcen diye ve 2 tane esmam var onlarda 5 er bin küsurluk dedim ya basir ya kaşif ya semiu bunlarıda çekeyim mi diye hayır hayır diyor frekansını çalışmaları bozma bu kaf suresi 4800 çekmeye başlayınca ilk 1 haftada sizce etkisi olur mu 21 gündür full bitkisel besleniyorum vücudu alıştırmak için ve bu ayet sure artık ilkte sesler mi duymaya başlarım sonra mı açılımlar olur hocama sordum çok yoğun diye bakamadı ocak ayı gibi başlıcam çalışmalara 41 gün boyunca kaf suresi 22 ayeti çekcem 4800 kez sonra hemen ardından 2 esmam var onlarda 5 bin küsur ikiside toplamda 2 esma 10 bin küsur o şekilde bu ayeti çekipte etkisini gören varmı diğer esmaları dinlemeyip çekeyim mi yoksa hocamı mı dinleyim başımdaki kaf suresi hem vefk hem tılsım var ikisinde de görevliler var gene koruma var içinde ondan da görevliler var 3 işlem 3 de de görevliler var ayrıca evde bütün odalarda korumalar var 1 er tane yorumunuzu merak ediyorum açıkcası bilgili olan arkadaşların

Hocanızı dinleyin tabi. Sormanız bile hata ya da fikir yürütmeniz. İcazetiniz gider
şöyle bazı sitelere arap siteleri de özellikle bakıyorum ya basir ya semiu ya kaşif 1500 kez çekin diye anlamlarına bakıyorum sonra hocama sordum oda hayır hayır dedi dediğimi çek diye 2 esman var zaten onların davetlerini de vercem sana riyazet bitince dedi onlarında 3 hafta sadice 1 tanesinin daveti var diğeri de 3 hafta sürecek o davetlerde 42 gün sürecek tamamdır nasıl olacak bilmiyorum tek bu sure ile ve esmalar ile nasıl açılacak bilmiyorum bakcam artık zamanla inşşallah 1 hafta olmadan etki gösterir gibi düşünüyorum 2 esma zaten 10 bin küsur diğer ayet ile 15 bin çekim olacak günlük

Geri