Şu tarihte bu olsun diye yazabilirsiniz ancak etkisi şu kadar sürsün diye tarih yazamazsınız.Ama şu şekilde yazabilirsiniz bazı uygulamalarda;Arkadaşlar majikal alfabeler ile yapılan büyülerde etki süresinide yazmak mümkün mü. Mesela şunu istiyorum gibi değilde şu bu tarihte bu olsun gibi ? İyi forumlar.
Zaman belirtmek ile 30 yaşına kadar .. filan aynı şeyler değilmidir lavander?Şu tarihte bu olsun diye yazabilirsiniz ancak etkisi şu kadar sürsün diye tarih yazamazsınız.Ama şu şekilde yazabilirsiniz bazı uygulamalarda;
"-Bu yaptığım koruma falancayı evlenene kadar korusun...." Ya da "-Bu yaptığım bağlama ... kişiyi 30 yaşına dek mühürlesin"...gibi. Bu da bir çeşit tarih gibi zaten.Gün-ay-yıl şeklinde tarih kullanımı değil ama bu şekilde belirtmeler yaygın olarak yapılır.
Gibi,ama ben tarih şeklinde yazımını görmedim açıkçası,şu var siz 30una kadar dediğinizde evrene sesli bir niyet belirtiyorsunuz,açık ve net olarak.Ama oraya söz gelimi 30.08.2074 yazasanız o gün olacak herhangi bir şey de olabilir bu tarihte sırf aklınızdaki değil.Onun için sözlü zaman belirtmek yaygın yapılan bir şey.En doğrusu ise yapılacak uygulamaya bağlı.Bana kalırsa bir sınav veya iş görüşmesi için yapılıyorsa direk tarihi de yazabilirim,düşününce akla yatkın geliyor.Şu tarihte yapılacak bir iş görüşmem için ...diye başlayan bir melek postası mesela?Ancak doktor reçetesi gibi şu tarihten şu tarihe kadar etkisi sürsün sonra yok olsun diye yazılanı hiç bilmiyorum,açıkçası pekte tutarlı gelmiyor,siz bir enerjiyi serbest bırakıyorsunuz sonra da bu tarihte bitsin diyorsunuz ama o öyle kabul edilecek mi bakalım?Yani niyet önemli,yapılış sebebi önemli.Bir insan kronik hastalıkla doğar 30una kadar yaşarsa atlatır denir misal o zaman siz böyle bir uygulama yaptınız,zaman belirtmek için geçerli bir sebebiniz olur.Ancak şu adam beni şu tarihten şu tarihe kadar sevsin (26.04.2013-25.08.2017 gibi)yazmak baştan mantık hatası olacaktır,evrensel güçler bu durumda bizi ne kadar kale alır bilemem.Zaman belirtmek ile 30 yaşına kadar .. filan aynı şeyler değilmidir lavander?