Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Sevgisi istenen şahsın resmi alınır.Üzerine kişinin adı ve anne adı eklenir.11 sabah seher vakti kalkılır.önce 2 rekat namaz kılınır.Ardından resmin üstüne '' ve elgaytü aleyke muhabbeten minni'' ayeti 313 defa okunur.Çok tesirli olduğunu duymuştum.
Bu işlerle 10 küsür yıldır uğraşan ve genelde hep olumlu sonuçlar alan bir arkadaşımdır kaynak.. evet taha suresinden,ayetin bir kısmı: senin üzerine kendimden bir muhabbet bıraktım... saygılar..
ve elgaytü aleyke muhabbeten minni arkadaşlar bu sureyi bulamadım yapmayı düşünüyorum bu formülü inşalllah tesiri olur..birde anne ve kişinin adı fotografın arkasına mı yoksa yüz tarafına mı yazılacak..
paylaşım için teşekkürler. resim pc yada telefondaysa.. ''ve elgaytü aleyke muhabbeten minni'' yi her okumada mı resme üflenmeli yoksa 313 kere sonunda mı üflenmeli...bir de gece geç saatte okusk olmaz mı arkadaşlar
Saygılar
acaba bu işlem 1 mı yoksa 3-5-7 defa mı yapılacak.? yani birseyler eksik gibi geldi bana acıkcası, sadece sayı kısmı değil içerik olarakta eksik gibi..
Ayıca kimse sormamıs ama işlemden sonra fotoğrafı ne yapacaz.?
not: eksik diyorum ama büyüden anlamam asla yapmak isteyenler beni dikkate almasınlar. Hersey inanmak(mış).