"Gizlimabet Parapsikoloji Platformu"

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Resimdeki şekiller nedir.

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan piko
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Enokyan alfabesi ve varlık siğilleri. Ne yazdığını bilmiyorum, Urum'a sor bu dilde bilgisi geniştir.

Bir kütüphanede eski bir kitapta buldun sanırım bunu? Batıda maji dediğinde bu dile ve temsile yatkınlık büyüktür.

Evet bi kitapta buldu bi arkadaşım ilk kapak kısmı latince ve devamında anlayamadığım bir dünya yazı ve simge var

Evet bi kitapta buldu bi arkadaşım ilk kapak kısmı latince ve devamında anlayamadığım bir dünya yazı ve simge var
Evet bu dil ve tılsımlar 16.yy'dan itibaren batı majisinde keskin bir ayrım oluşturup yeni bir ekol yarattı.
Günümüzde abuk subuk Justin Bieber tadındaki yeni yetme maji forumlarında bu işin cılkı çıkartılarak devam ettiriliyor. Büyük bir pazar oluşturduğu için de aynı abukluklardan Supernatural tarzı diziler, kitaplar ürünler çıkarılarak kasalar dolduruluyor.
Çok az bir zümre tarafından hala tam anlamıyla kullanılıyor.
Kitabın Latince adı nedir?

Bunlar alfabe değil. Bunlar sigil. Demon sigilleri. Sigil çıkarma sistemleri ile istediğiniz kadar çıkartabilirmisiniz. Havas da varlık ismi çıkarma yöntemi gibi. Herşeyin sigilini çıkarabilirsiniz.

Sigil derken neyi anlattın anlamadım çoğu kavramı bilmiyorum ne dediğini anlamak için biraz bakınmalıyım:banghead:

Evet bu dil ve tılsımlar 16.yy'dan itibaren batı majisinde keskin bir ayrım oluşturup yeni bir ekol yarattı.
Günümüzde abuk subuk Justin Bieber tadındaki yeni yetme maji forumlarında bu işin cılkı çıkartılarak devam ettiriliyor. Büyük bir pazar oluşturduğu için de aynı abukluklardan Supernatural tarzı diziler, kitaplar ürünler çıkarılarak kasalar dolduruluyor.
Çok az bir zümre tarafından hala tam anlamıyla kullanılıyor.
Kitabın Latince adı nedir?
Kitap bende değil sayfalarının resimlerini arkadaşım attı burda ne anlatıyo falan diye bende buraya koydum adını sordum cevap atınca yazarım :)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri