Regl kanı

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Secretwonders

Kayıtlı Üye
Herkese merhaba,
Yine bir bilgi edinmek maksadıyla açtığım bir konu benim 8 senedir adı sevgili olamayan bir sevgilim var ve yakın zamanda da büyük bir tartışma yaşadık. Tuhaf bir ilişki dinamiğimiz var ve bu durumdan arkadaşıma bahsederken aslında hepimizin yani muhtemelen yaş olarak benim akranlarımın da bileceği gibi veya duymuş olabileceği gibi bana regl kanı büyüsünü söyledi
Bunu çok duyardık aslında ama bana daha çok doğru gibi gelmiyordu , yani öyle bir şeyi insanın tüketmesini sağlamak bilemedim.. ama arkadaş bu konuda bayağı kendinden emindi anlatırken.
Hep duyduğumuz bu şeyin ben aslında ne olduğunu bilmiyorum , bilen varsa , bunun aslı astari var mı açıklarsa çok sevinirim şimdiden değerli bilgileriniz için herkese teşekkür ederim

Başka bir insana uygulama kısmını bilemiyorum fakat soydaki bereket kodları, değersizlik hissi gibi durumlarda arketipsel olarak kullanılabileceğini düşünüyorum. Rahim hafızası sadece çocuk yaratmaz. Kök ve sakral çakra enerjisinden, dişil soyun bilgisine kadar hapseder. Ayrıca regl dönemi, ay döngüsü ile alakalıdır. Hem sezgiler daha açıktır hem de bilinç daha derin bir haldedir.

Başka bir insana uygulama kısmını bilemiyorum fakat soydaki bereket kodları, değersizlik hissi gibi durumlarda arketipsel olarak kullanılabileceğini düşünüyorum. Rahim hafızası sadece çocuk yaratmaz. Kök ve sakral çakra enerjisinden, dişil soyun bilgisine kadar hapseder. Ayrıca regl dönemi, ay döngüsü ile alakalıdır. Hem sezgiler daha açıktır hem de bilinç daha derin bir haldedir.
Bir de özellikle rahimden o yüzden regl kanı olmalı dedi. Gerçekten konu hakkında bilgim olmadığı için mesele kan ise,neden özellikle bu diye sormuştum . Belirli yaş gruplarında olan bizler bunu çok eskiden hep duyardık ama aslı astari var mı hiç bildiğim bir şey değildi.rahimle bağlantıyı aşk manasında sadece kurabiliyorum,gerisi hakkında hala hiçbir fikrim yok çok teşekkür ederim yanıtınız için

Safiye sultan kitabında bakire kızların regl kanlarını biriktirip kanser ya da verem hastalığı olan kişilere içirildiği yazıyor. Tek bilgim bu.

Uydurma mı olduğunu düşünüyorsun ? 🤣 Regl kanı büyüsü % 100 doğruluğu ve tutarlılığı olan bir büyü çeşididir.Hatta en iyi bağlama büyüsü çeşitidir.Kolay,zahmetsiz,olması da artısı 😉
Bi de yapıldığı an itibari ile tutma süresi değişkenlere bağlı olarak tabi tahmini acaba ne kadar sürer 🤫🫢

Uydurma mı olduğunu düşünüyorsun ? 🤣 Regl kanı büyüsü % 100 doğruluğu ve tutarlılığı olan bir büyü çeşididir.Hatta en iyi bağlama büyüsü çeşitidir.Kolay,zahmetsiz,olması da artısı 😉
Tamam da bir şey okutturmadan direkt içirmek? Bence hiçbir faydası yok (çünkü zamanında o da denendi) 😀

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri