"Gizlimabet Parapsikoloji Platformu"

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Rahatsız olduğum bazı olaylar

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan Lian
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Lian

Kayıtlı Üye
Öncelikle Konuma baktığınız için hepinize teşşekkür ederim.
Ben İzmirde yaşıyorum ve parapsikoloji konularını araştırmaya 2010 yılında başladım birçok davet yaptım başarısız oldum ve arkadaşlarım ile birlikte bazı ritüeller yapmayı denedik ve başarabildik ama uyguladığımız ritüel pek sağlıklı ve akıllıca değildi ne olduğunu sormayın söylemek istemiyorum. Öncelikle bu ritüeli 3 4 arkadaşımla yapmaya başladık ve bazı şeyler elde ettik örneğin yaptığımız ritüel ile birbirimizin istediği şeyleri beraber görüp dinleyebiliyorduk ve arkadaşlarımız ile birlikte bir sistem kurmayı kararlaştırdık ve bunun için uğraşmaya başladık.Uzun bi uğraştan sonra başardık ve o sistemde istediğimiz herşey vardı internet,radyo,eğitim yapabileceğimiz similasyon,film veya bir video izliyebilmemiz icin bi perde yani aklımızda imaje ettiğimiz herşeyi başardık.Ama sonradan anladıkki o yaptığımız şeyler için bi bedel ödememiz gerekiyormuş. Ne tür bir bedel diye sorarsanız başka varlıklarla çalışmamız gerekiyormuş . Arkadaşlarım kabul ettiler ve binevi ritüelleri yaptığımız yerde bi geçit oluştu ve yapmamız gereken işler için o geçitten geçmemiz gerekiyordu ne gibi iş diye sormayın söylememiz yasak . Birlikte çalıştığımız arkadaşlarım beni bu işin içine sokmamaları için elinden geleni yaptılar ama malesef biraz meraklı olduğum için bu işin ne olduğunu öğrenmek istedim ve ilk defa geçitten geçip başka bir boyuta geçtim ve o anda anladım ki yanlış birşey yaptığımı ve pişman oldum belli bir süre sonra işlerin içinden çıktık ama hala o iki arkadaşımdan 1 tanesi onlarla birlikte çalışıyor ve bana söyledikleri kadar taraf seçilmesi gerekiyormuş örn: Karanlık yada Aydınlık tarafı seçmek gerekiyormuş şuanda 1 arkadaşımla karanlık taraftayız ve bu işlerden tamamen çıkan arkadaşım aydınlık tarafta ve birbirimize düşman gibiyiz . Bu işlerle uğraşmıyalı tam olarak 2 ay oluyor ritüel meditasyon hiç birşey ile uğraşmıyorum ama neredeyse hergün rahatsız ediliyorum . Rahatsız ediliyorum dediklerim şunlar ; aşırı derecede kulak çınlaması , yüksek derecede his , baş ağrısı , bir anlık sıcak basma veya vücudumun buz gibi olması , geceleri rüyalarımda 3 4 rüya içine girmem ve çok gerçekçi olması . Yani yaptıklarım bunlar Enerjik , ışıksal , ruhsal varlıklardan nasıl tamamiyle kurtulurum veya beni bu işin içinden kurtaracak ve silbaştan eğitim verebilecek bir kişi lazım . Sizce sil baştan eğitim alıp doğru bir şekilde ilerlemem mi yoksa yardım alarak bu işlerin içinden tamamen çıkıp kurtulmam mı ?
Şimdeden teşekkür ederim iyi günler Salih Y.

Cevap verdiğin için çok teşekkür ederim . Öncelikle deistim ve ritüel veya meditasyon yaparken rahatsız ediliyorum onun için artık denemiycem . Söylediğiniz gibi biraz daha konunun dışında kalıp izlemeyi düşünüyorum elbetki bir şekilde bir haber gelir ne yapmam gerektiği için .

Benim anlamadığım şey amacınız nedir?Çünkü bir soru sormuşsunuz,insanların sizi yönlendirme önerisi yapmasını rica ediyorsunuz.Neye göre yardımcı olacaklarını bilmeleri için ne amaçladığınızı bilmeleri daha sağlıklı olacaktır.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri