Daha önce hiç i-doser denemedim ve deneyimlemek istiyorum, Quick Happy'den başlanılması gerektiğini duydum ve araştırdım.İnternette bu dozun bir çok farklı halini buldum,orijinal olduğundan veya daha farklı bir sonuç verme amacı ile yapılıp yapılmadığından emin olmak mümkün değil gibi duruyor.Bu tür belli başlı doseları bulabileceğimiz bir konu veya bir site yok mudur acaba?
-Tam tersine ilk olarak Quick Happy dozu ile başlanması gerekiyor ve o dozdan tam etkiyi aldıktan sonra diğer düşük seviyeli dozlara geçilmesi gerekiyor.
İlk olarak medium veya yüksek seviyeli dozlar dinlendiği takdirde etki almak asıl o zaman zorlaşır ve kişi zarar görebilir. Zihin farklı frekanslara hemen uyum sağlayan ve o frekansın etkisini hemen yaşamanızı sağlayan bir yapıda değildir.. Bir alışma süreci, uyum sağlama süreci gerekir.
Kişi ilk deneyiminde orta veya yüksek seviyeli bir doz dinlediği taktirde hiçbir etki yaşamaz tam tersine sorun yaşar çünkü zihin uyum sağlama süreci gerçekleşmeden farklı ve ağır seviyeli frekanslara maruz kalıyor.
Mümkün olduğunca yanlış bilgilendirme yapmamaya çalışalım çünkü o yanlış bilgilendirme kişiye zarar verebilir. Araştıralım, emin olalım ve bilgilendirelim.
Sevgiyle Kalın.
ben astral seyahat için olanlarını denedim bir işe yaramadı yok yere başımı ağrıttım![]()
Quick Happy first part tir.Daha önce hiç i-doser denemedim ve deneyimlemek istiyorum, Quick Happy'den başlanılması gerektiğini duydum ve araştırdım.İnternette bu dozun bir çok farklı halini buldum,orijinal olduğundan veya daha farklı bir sonuç verme amacı ile yapılıp yapılmadığından emin olmak mümkün değil gibi duruyor.Bu tür belli başlı doseları bulabileceğimiz bir konu veya bir site yok mudur acaba?