"Gizlimabet Parapsikoloji Platformu"

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Psişik Yeteneklere Sahip Olmak İstiyorum

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan Cagsi
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Cagsi

Kayıtlı Üye
Evet arkadaşlar böyle bir yetenek bende bulunuyormu bilmiyorum ama denemek istiyorum neler yapmalıyım? Adım adım anlatabilecek birisi varsa çok iyi olur.Yorumları bekliyorum arkadaşlar.

Ben Vampir olmak istiyorum ama diğerleri gibi sözde değil veya cool olmak için değil gerçekten yeteneklerim olsun diye istiyorum.Lütfen en kısa zamanda mesaj beklıyorum.

Saygılar.

sen farklı olmak istiyorsun kimse seni farklı olman için veya yeteneklerin olsun diye vampir yapmaz yetenekten kasıt uçmak,kaçmak görünmez olup çatılarda koşmak falansa Karanlık Ülke Serileri izleyip Vampire The Mosquarede oynamak senin için yeterli olur günümüzde böyle yetenekleri olan vampir bulunmamaktadır psişik vampirler vardır fakat isminin vampir olması seni yanıltmasın auralarındaki bozukluklardan dolayı başkalarının enerjisini emdiklerinden dolayı bu ismi almışlardır ha özel yetenekleri varmıdır kendilerine göre ama bu şekilde başaramassın ;) havas ilmiyle ilgilen biraz doğu majilerine göz at eminim daha çok ilgini çeker onlarda birer yetenektir farklı olursun kendini geliştirirsen diyeceklerim bu kadar sanırım yapılacak tüm yorumların özetide budur sana kolay gelsin :)

Forumda psişik yeteneklerle ilgili çok konu var. Araştırın.
Vampir olabilmek için gerçek vampir tarafından ısırılmanız lazım. Önce onu bulup sizi ısırmasını sağlamalısınız.
:D

Saat 19:35 ilk mesaj ( bir çok kişinin dönüş vb saati eklemekte yarar var) saat 20:36 ikinci mesaj. Yani sadece bir saat yanıt alamadığınızda yasak olan floodu gerçekleştiriyorsunuz ve psişik yetenekler istiyorsunuz. Hem de o da kesmiyor var mı yok mu emin olmadığınız, vampirlik için sihirli bir değnek arıyorsunuz.

Sizi kınamak gibi bir niyetim yok ancak son zamanlarda, bu tarz sabırsızlık ve ne istediğinden emin olmayan yazılar, sıkça görülür oldu. Doğuştan çok başka üstün yeteneklere sahip değilseniz, (ki öyle olanlar bile tavırlarıyla azaltıp çoğaltabilirler) yapabileceğiniz şey, ilk evvel sabırla araştırmaktır. Deneyim istemeye geçene kadar, oldukça çok yaşanmışlık, tecrübe ve bilgiyi hazmetmeniz gerekmektedir. Bu denli uzun bekleyemem derseniz, size bir kaç işlem veren dost! edinirsiniz, onların size bulaştırdığı, fazladan bol negatif enerjiden başka şey de olmaz.

Karar vermenizi öneririm, gerçekten tüm benliğinizle istiyorsanız, site sizler için var. Psişik yetenekler başta olmak üzere, sayısız bölüm, sizler için emeklerle, birikimlerle size sunulmuştur. Buyurun, sitemizde size yatkın gelen konuları okuyun..

Bakınız,Ben sadece tecrübeli birisini aradım ve eğer forumda buda yasaksa silin tüm konularımı hiç konu açmıyım.Benim için farketmez ama benim amacım burada tecrübeli birisini arayıp bu işler nasıl ne kadarı gerçek diye bir tür soru&cevap yapmak ve benim bilgilenmem özel mesajtan bilgi almaya çalıştım yasak konu açtım flood'tan ben bi kere flood yapmadım konumu güncelledim forumda 500kişi açık 1cevap veren yok.Eğer buda suçsa silin.

Biz size ne anlatıyoruz, siz ne yanıt veriyorsunuz. Bu dilediğiniz yol, bu kadar sabırsızlığı kaldırmaz öncelikle, bu sebeple uyardım sizi. Yeterince izah ettiğimizi düşünüyoruz niyetimizi ama siz anlamak istediğiniz yerden çektiniz konuyu. Evet yasakları olan bir site ama hepsi üyeleri korumak adına. Şahsen ben kötü niyetli birisi olsam, sizin gibi sabırsızlıkla, hap gibi bilgi isteyen birisini görsem sanırım, enerji konularında sayısız kötü niyetli işlem yaptırabilirim size. Buraya satırlarca yazacağınıza, önce engin bilgiler içinde okuyun, hazmedin, daha çok hazmedin, sonrasında aklınızda kalanlardan bu kadar ilerledim, burada takıldım, dersiniz size elbette yardımcı olunur. Siz öncelikle, kendinizin ne ile ilgilenmenizin sorusunu bile, başkalarına yöneltiyorsunuz. Size söylenen, önce ne istediğinizden siz emin olacaksınız. Psişik yetenekler mi buyurun sitede önce okuyun denilmesi, size karşı negatif bir tutum değildir. Umarım anlatabilmişimdir.

Bakın bir çok konularda gördüm genellikle yardım alan insanları bu şekilde yorumlar atıyorsunuz artık ne isteğim ne bir şeyim kaldı.Eğer üyeleri korumak istiyorsanız öncelikle bu yasaklamalara bir çözüm getirin bir şey istiyorum hemen cevap geliyor böyle olmaz yok şöyle olmaz ben sadece neler yaptığımı yazdım birisi beni yönlendirsin dedim birisi beni ısırsın vampir olayım falan gibi saçma şeyler demedim.

Cagsi, eğer ilk hoşuna gitmeyen bir cevapta vazgeçiyorsan, bu sadece anlık bir heves demek ki. Sen kendi yeteneğini kendin belirleyeceksin. Seni hiç görmemiş, tanımayan ve hakkında nickinden başka hiç birşey bilmeyen insanlar sana yeteneğin var mı yokmu ve ya şunu yap bunu yap diyemez.
Bu işler "armut piş ağzıma düş" olmuyor. Kendine bir alan belirleyeceksin, kendine en yakın hissettiğin, ve onunla ilgili sürekli pratik yapıp sürekli araştırıp kendini geliştireceksin.

http://www.gizlimabet.com/threads/30919-Kurtadam-ve-Vampir-özelliklerine-sahip-olmak-Bölüm-1/page4

http://www.gizlimabet.com/threads/33570-Psişik-Vampir-Nedir-Açıklama

http://www.gizlimabet.com/threads/3...Varlıklar-Vampirizm-Sorularınızı-Yanıtlıyorum

Önce ilk verdiğim linkte ki devamı olan mesajları okuyunuz, uygulayınız. Denilenleri yaparken veya yaptıktan sonra sorularınız olursa da o konu altından sorabilirsiniz. Ancak sevgili alin'in size "sabır"la ilgili yazdıklarını lütfen tekrar okuyun, paranormal yapacağınız uygulama ne olursa olsun sabır ve emek ilk kuralardır. Önce okuyup bilgilenmelisiniz ki doğru soruyu bulun. Konu hakkında sadece istemek yeterli olmaz, uygulama yapamıyor olsanız bile bilgi sahibi olabilir ve böylece ne bilmediğinizi veya ne yapmanız gerektiğini, nasıl bir yardım almanız gerektiğini bilirsiniz.

Yönetim notu: Üyelere özelden yardım edin diye yazmanız hem üyemizi zor durumda bırakır, hem de sizi. Sorularınızı forumdan sorunuz. Üyelerden yardım talep etmek veya yardım edeceğini vaat etmek ve bunun için de özel bilgilerini vermek yasaktır ve banlanma sebebidir.

Cagsi, eğer ilk hoşuna gitmeyen bir cevapta vazgeçiyorsan, bu sadece anlık bir heves demek ki. Sen kendi yeteneğini kendin belirleyeceksin. Seni hiç görmemiş, tanımayan ve hakkında nickinden başka hiç birşey bilmeyen insanlar sana yeteneğin var mı yokmu ve ya şunu yap bunu yap diyemez.
Bu işler "armut piş ağzıma düş" olmuyor. Kendine bir alan belirleyeceksin, kendine en yakın hissettiğin, ve onunla ilgili sürekli pratik yapıp sürekli araştırıp kendini geliştireceksin.

Ama insanların hevesi kırılıyor.Haklısın kardeşim.

Sayın Cagrı üşenmedik size sizin istediğiniz konunun linklerini sunduk, neden hevesinizi kaybediyorsunuz. Eğer özellikle ilk linkte ki konuyu bile okumayacaksanız ki yapmanız gerekenler orada detaylı olarak yazılmış, zaten sadece sormuş olmak için soruyorsunuzdur.

http://www.gizlimabet.com/threads/30919-Kurtadam-ve-Vampir-özelliklerine-sahip-olmak-Bölüm-1/page4

http://www.gizlimabet.com/threads/33570-Psişik-Vampir-Nedir-Açıklama

http://www.gizlimabet.com/threads/3...Varlıklar-Vampirizm-Sorularınızı-Yanıtlıyorum

Önce ilk verdiğim linkte ki devamı olan mesajları okuyunuz, uygulayınız. Denilenleri yaparken veya yaptıktan sonra sorularınız olursa da o konu altından sorabilirsiniz. Ancak sevgili alin'in size "sabır"la ilgili yazdıklarını lütfen tekrar okuyun, paranormal yapacağınız uygulama ne olursa olsun sabır ve emek ilk kuralardır. Önce okuyup bilgilenmelisiniz ki doğru soruyu bulun. Konu hakkında sadece istemek yeterli olmaz, uygulama yapamıyor olsanız bile bilgi sahibi olabilir ve böylece ne bilmediğinizi veya ne yapmanız gerektiğini, nasıl bir yardım almanız gerektiğini bilirsiniz.

Yönetim notu: Üyelere özelden yardım edin diye yazmanız hem üyemizi zor durumda bırakır, hem de sizi. Sorularınızı forumdan sorunuz. Üyelerden yardım talep etmek veya yardım edeceğini vaat etmek ve bunun için de özel bilgilerini vermek yasaktır ve banlanma sebebidir.

Size gerçekten çok teşekkürler başlıyacağım ama şey size alıntı yapıp yorum yazarsam flood diyeceklerinden bekledim birisinin yorum yapmasını teşekkürler.İyi forumlar.

Bildiğim üzere, vampirlerin çeşitleri bulunmaktadır. Vampirler de insanlar gibi iyi yada kötü olabilir. Ayrıca sana önerim bazı 2000 sene yapımı- isimleri aklıma gelmiyor, dizileri takip et, orda aradığın bilgileri bulabilirsin. Benim aklıma gelen ilginç bilgilerden bir tanesi, kızıl göz- red eyes ve altın göz- golden eyes ayırımıdır. Bu ayırımda safkan vampirler altın sarısı gözlü, devşirme denilen vampirlerin ise, kızıl gözlü olduğunu biliyorum. Ancak bu kırmızı göz olayı birçok yerde geçtiği için kafanı karıştırabilir, onda dikkat et. Sevgilerimle...

Bildiğim üzere, vampirlerin çeşitleri bulunmaktadır. Vampirler de insanlar gibi iyi yada kötü olabilir. Ayrıca sana önerim bazı 2000 sene yapımı- isimleri aklıma gelmiyor, dizileri takip et, orda aradığın bilgileri bulabilirsin. Benim aklıma gelen ilginç bilgilerden bir tanesi, kızıl göz- red eyes ve altın göz- golden eyes ayırımıdır. Bu ayırımda safkan vampirler altın sarısı gözlü, devşirme denilen vampirlerin ise, kızıl gözlü olduğunu biliyorum. Ancak bu kırmızı göz olayı birçok yerde geçtiği için kafanı karıştırabilir, onda dikkat et. Sevgilerimle...

Bilgiler için sağol vampir olmak için bir bölümde göz rengi değiştiriliyordu onda altın rengini düşünmek falanmı gerekiyor acaba yoksa rastgele renk mi

Ne renk istiyorsanız onu düşünmelisiniz, altın sarısı veya kızıl ya da ne renk istiyorsanız. Önemli olan renkten ziyade dönüştürebilmeyi başarabilmeniz.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri