bu yaptığınız enerji çalmak olmuyor muDene ama dikkatli ol böyle tanrıdan gelen şimşeklerin vücuduna dolduğunu hisset.. beyaz enerjilerin kafa şakrandan içeri girdiğini hisset...
ben çok denerdim zamanında
Bahsettiğiniz vampir psişik güç mü diye duymuştum. Bu bende de var bi insana karşı nasıl hissedersem direk yansıyor. Birinden hoşlanmadığımda o da benden hoşlanmıyor sıcak bulduğum da o da sıcak buluyor ben sinirli olmuş olayım anlamsızca karşımdaki de sinirli oluyor yansıtmasam bile belki yüksek enerjiden kaynaklanıyordur bu durum gerçi ben zombi gibi dolanıyorum sürekli halsiz halsiz hiç yüksek enerjili biri gibi görünmüyorum ama.Psişik saldırılar genelde insanın düşünceleri ile olur... Sen farkına varmazsın otobüste trende sana karşı sinirli olan birisinin negatif düşünceleri seni sarar.. O an başın ağrır gibi olur.. Sonra bir kaç dakika sonra sende sinirlenirsin... Ben bundan yıllar önce trende otobüste gözlerimi kapatır
meditasyon yapardım. Son durağa kadar gözümü açmazdım.. Daha sonra O insanların beyaz enerjilerinin üzerime dolduğunu hissederdim...
son durakta indiğimde kendimi yeniden yaratılmış gibi hissederdim... Bu meditasyon çalışmasını yaparken şöyle düşüneceksin.
ben iyiyim ben muhteşemim. sonra şu telkinde bulunacaksın evrende bulunan iyi enerjilerin üzerime dolmasını istiyorum diyerek gözünü kapatacaksın son durağa kadar bir dene bakalım... Ben hep öyle yapardım yıllar önce.. saygılar.
telepati de yapıyor olabilirsiniz sıcak buluyor diyorsunuz çünküBahsettiğiniz vampir psişik güç mü diye duymuştum. Bu bende de var bi insana karşı nasıl hissedersem direk yansıyor. Birinden hoşlanmadığımda o da benden hoşlanmıyor sıcak bulduğum da o da sıcak buluyor ben sinirli olmuş olayım anlamsızca karşımdaki de sinirli oluyor yansıtmasam bile belki yüksek enerjiden kaynaklanıyordur bu durum gerçi ben zombi gibi dolanıyorum sürekli halsiz halsiz hiç yüksek enerjili biri gibi görünmüyorum ama.![]()
telepati bende düşündüm verici olarak çok iyiyim. Düşüncemi olduğu gibi aktarabiliyorum karşıdakini neredeyse aklımdan geçirdiğim kelimeleri bile yansıtacak kadar. Örneğin rakam tutmaca oyunlarında karşımdaki tuttuğum rakamı ilk tahmin de bilebiliyor ama ben onun geçirdiğini bilemiyorum. Bi ara telekomunikasyon bayiliğinde satış danışmanlığı yapmıştım bunu kullanarak primleri kırıyordum.telepati de yapıyor olabilirsiniz sıcak buluyor diyorsunuz çünkü