Merhaba herkese. Ben her insanin ayrı bir enerji ve gucu oldgunu dusunuyorum. Zaten insanoglu cesitli guclerinden hatta en onemli akli olmasindan dolayi butun varliklardan en ustunuyuz. Tabi bu aklı kullanmayi bilen en üstundur ama aklını kullanamayan hayvandan bile daha asagidir. Hepimizn enerji ve gucu vardir onemli olan nasl kullancagmizi bilmemiz Benim merak ettgim bir sey var bu Psişik güçlerimizi nasıl kullanabiliriz. Bunun hakkindan bilgisi olan var mi acaba?
Merhaba size de.
Her insanın, daha doğrusu her varlığın, her nesnenin ya da her parçacığın ayrı ayrı enerji bütünlüğü/imzası vardır doğru. Zaten bakım, kontrol, tespit durumlarında bu enerji bir artık oluşturur onun izini süreriz. Yapılan işe, enerjinin yoğunluğuna, bilinçli kullanıp kullanılmadığına, koruma olup olmadığına göre izi bulmak zorlaşıp kolaylaşabilir. Uzun konu.
İnsanların hepsinde (anomali yoksa) psişik güçler vardır.
Bunların başında telepati, duru görü, duru işiti, anlık beden değiştirme (evet gözleriniz parladı biliyorum), depremleri hissetme, varlıkları algılama, kainata ait bazı enerjileri algılayıp dönüştürebilme, astral seyahat sayılabilir. Bu saydıklarım ve daha bir çok yetenek her insanda istisnasız mevcuttur. Bazısında doğuştan gayet aktiftir, bazısında ölene kadar masa üstündeki bir taş gibi durağandır.
Hiçbir şey yapmadan da aktifleşebilir ki, genelde çocukluktan ortaya çıkar veya büluğ çağındaki hormonal değişkenlerle de aktifleşebilir sonradan.
Siz nasıl aktifleştireceğinizi sordunuz.
Buna pozitif etki edebilecek potansiyeller:
-Maddi manevi arınma usullerini uygulama.
Örn: Nefes çalışmaları, çakra çalışmaları, enerji meridyenleri çalışmaları, doğal mineral temizliği, suya sabuna dokunma, ibadet, meditasyon bunlardan bazılarıdır.
-Doğal eşyalardan faydalanma. Giyecekte, bulaşıkta, yatakta, mobilyada gibi..
-Elektro iklimsel kirlilikten kaçınma. Bu konu epeyi meşakkatli ve uzun.
Örn: Elektrik alanlarından, elektro manyetik tesirlerden uzak kalmak. Sanırım bunun için Himalaya veya Alp dağlarının tepeleri, okyanusların ortaları falan lazım bunu unutun. Şehir içinde böyle bir alan yaratmak için epey paranızın olması lazım. Parası olan bana yazsın bana da teknik imkanları vermeniz kaydıyla size kurtarılmış bölge yaratayım.

-Başka insan ve varlıklardan öğrenilen teknikleri uygulama.
-Sisteme bağlanıp kendi tekniklerinizi oluşturma ve bunlar üstünde çalışma.
Bu kadar net ve basit.