"Gizlimabet Parapsikoloji Platformu"

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

psişik güçler için özel ilaç var mıdır ?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

karanlık yolcu

Banlı Kullanıcı
Selamlar .. arkadaşlar ben uzun zamandır psişik güçleri araştırıyorum fakat genel anlamda hiç ilerleme kaydedemedim . telekinezi ve telepati için ilaç var mıdır bildiğiniz ? elbette ki bu ilaçları varsa bile bizden gizlerler . mesela psikologlar dikkat dağınıklığı için ilaç verirler . hani özel telekinezi ve telepati için ilaç yoksa bu tarz buna yakın ilaçlar nelerdir ? yoksa illa genetik mühendisi olup kendi ilacımızı kendimiz mi hazırlamak zorundayız :)

Henüz varlığı ile ilgili hiçbir kanıt bulunamayan varlıklar için özel ilaç üreteceklerini hiç sanmıyorum.

Ben inanmıyorum ama dikkat artırabilerek daha rahat çalışabilirsin bildiğim kadarıyla dikkat dağınıklığı problemin varsa birebirdir bu.Ama tabi uzman üyeler daha iyi bilebilir bu konuda.

Ek** sözlükte ağzından kaçıranlar var.Fakat ilaç olarak alınca tabi doğal olmaz.Bir insan her sınavda sıfır çekip ilaçla full çekse bunun ruhaniyeti pek olmaz.

Peki ya LSD?
Vücut ısısını artırdığı için dünyevi düşüncelerin çok çok dışına çıkmaya başlayacak.
O esnada telkinle desteklenen bir seans türü gerçekleştirilmesi ihtimal değilmidir?

Bu konuda ki tüm ilaçlar uyuşturucu madde kapsamındadır. Yararından çok zararı vardır. buna benzer daha önce konular açıldı ve hepsi kapatıldı öneriler insan sağlılığı etkileyecek şekilde olduğu için aynı şekilde konu kapatılmıştır. Lütfen konu açmadan önce sitede arama yapınız.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri