"Gizlimabet Parapsikoloji Platformu"

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Psişik güç var mı?

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan Talgaran
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Talgaran

Kayıtlı Üye
12,13 yaşlarından beri hep ilgimi çekmişti ama hiç bir şey yapamadım. Ama nedense içimde hep böyle bir güç olduğuna inanıyorum.

Mesela annem hep nazar duası okur. Annemin anaannesi annemin ağzına tukurmus ( bizim memlekette olan el verme tarzında bir gelenek) birileri bana bakınca kızlar olsun başka kişiler olsun o ağırlığı uzerimde hissediyorum annem okuyor geçiyor.

Acaba hissettiğim dediğim şey annemin tarzında mi? Hep böyle içimde kullanılması bekleyen bir güç varmış gibi hissediyorum.

psişik güçlerinin olduğunu düşünenler ilmi bilmediği için musallat kapabilir. korunma duası ve ritüellerini yapmak gerekir.

havas korunma duası diye aratın
Siz ilmi biliyorsunuz sanırım Sayın GizliSilah bilgili bir hocaya benziyorsunuz.
Benim de birkaç sorum var.

Psişik güçlerimiz olduğunu nasıl anlarız, bunun varlıklardan mı kaynaklı olduğunu kendi özelliğimiz mi olduğunu ayırt etmenin bir yolu mu var mı?
Hangi süper güçlerimiz olduğunu anlamak için ne yapmak gerek, insanlar üstünde deney yaparak (tabiki hak edenler) öğrenmek caiz midir?
Bu süper güçleri kullanma konusunda belirli kısıtlamalar var mı hayatımızı kolaylaştırmak için kullansak olur mu?

musallata karşı dikkatli olun.
Sayın Gizli Silah sizin havass bilginize güvenerek soruyorum bazıları kendi aileleri dışında ailelerden bahsediyor hatta birisi burda konu açmıştı gerçek ailesi onu gökyüzünde gezdirmiş bunlar gerçek olabilir mi yoksa bir musallat yada bir sanrı mı, sizin vereceğiniz cevabı merakla bekliyorum :)

Olabilir. Bir de el verme ya da dediğiniz gibi ağıza tükürme olayı soyun varlığı devretme aslında.
Bu gücü keşfetmek için önerdiğiniz bir kaynak var mı?

Anneme anaannesinden , ona da annelerinden kalmış. Yine annemin büyük dedesi hocaymış kendi aralarında anlattılar ama hiç inanasım gelmedi, dağdan bir kaya yuvarlaniyormuş ve yolda bir çocuk varmış bu kişi elini kaldırınca koca kaya durmuş. Şeklinde anlattılar.

12,13 yaşlarından beri hep ilgimi çekmişti ama hiç bir şey yapamadım. Ama nedense içimde hep böyle bir güç olduğuna inanıyorum.

Mesela annem hep nazar duası okur. Annemin anaannesi annemin ağzına tukurmus ( bizim memlekette olan el verme tarzında bir gelenek) birileri bana bakınca kızlar olsun başka kişiler olsun o ağırlığı uzerimde hissediyorum annem okuyor geçiyor.

Acaba hissettiğim dediğim şey annemin tarzında mi? Hep böyle içimde kullanılması bekleyen bir güç varmış gibi hissediyorum.
Açtığın diğer konu başlığında kötü bir varlıktan bahsediyorsun. Burada bahsettiğin güç ile o kötü varlık arasında bir bağlantı var mı sence?

Auranız etkileniyor

Aslında bunda bir gizem yok; Sadece biz doğru frekansta değiliz ve bazı insanlar gerçekten farklı dünyalarda yaşıyorlar. Benim şahit olduğum daha doğrusu pek emin olmamakla birlikte inandığım bir olay: Güvercinleri yönlendirebilen insanlar var. Yalnız posta güvercini gibi düşünmeyin bunu. Bu sadece bir örnek. Psişik güçler diye bir şey yok sadece bazı şeyleri keşfedememiş olmak var. Ben 19'un sırrını internetten veya kitaplardan öğrenmediğim için bu meselelere daha çok ilgiliyim. Deneyim ve bazı olaylara ilgi sırlara erişmenizi sağlayabilir. Günümüz materyalist dünyasında her şey basitleştirilip alay konusu edildiği için bu tarz olaylar gözle görülse bile inkar edilecektir, bu yüzden kimseyi ikna etme gibi bir çaba içerisine girmeyiniz derim.

Geri