"Gizlimabet Parapsikoloji Platformu"

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Psişik güç arttırması için mesaj veren metal müzik

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan Ajan 47
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Evet bu mümkünse eğer Sayın Urum'un meşgul olmadığı zaman olursa ve Psişik müzik parçasının olabilitesi varsa hemde bilgi verirse iyi olur.

bu işlerle ne kadar zamandır ilgileniyorsunuz bilmiyorum ama sizi bir konuda uyarmam gerekiyor... bilinç altına mesaj göndermek amaçlı hazırlanmış müzüiklerde metal-new age-jazz kullanılmamalıdır. siz bir yandan bilinç altını istenilen yönde tetiklerken diğer yandan başka kanallara ters etki veriyorsunuz... osmanlıda bunun için ney,tanbur sesi kullanılmıştır. ve tedavi zihin hareketlendirici,farkındalı yaratıcı ayrıca meditasyon da beyni tam anlamında sakinleştiren diğer sesler de doğa sesleridir. eğer müsade olursa iki tane şarkı ekleyebilirim. sizin için... ama ricam eğer meditasyon yapıyorsanız meditasyon sırasında lütfen rock-metal--jazz yada new age tarzı müzük dinlemeyin

bu işlerle ne kadar zamandır ilgileniyorsunuz bilmiyorum ama sizi bir konuda uyarmam gerekiyor... bilinç altına mesaj göndermek amaçlı hazırlanmış müzüiklerde metal-new age-jazz kullanılmamalıdır. siz bir yandan bilinç altını istenilen yönde tetiklerken diğer yandan başka kanallara ters etki veriyorsunuz... osmanlıda bunun için ney,tanbur sesi kullanılmıştır. ve tedavi zihin hareketlendirici,farkındalı yaratıcı ayrıca meditasyon da beyni tam anlamında sakinleştiren diğer sesler de doğa sesleridir. eğer müsade olursa iki tane şarkı ekleyebilirim. sizin için... ama ricam eğer meditasyon yapıyorsanız meditasyon sırasında lütfen rock-metal--jazz yada new age tarzı müzük dinlemeyin
Merak etmeyin, bu işlerle uzman düzeyde ilgilenmekteyiz. Yapmış olduğunuz uyarılarda hem eksik hem de doğru noktalar vardır. Bu tür çalışmalar zaten herkesin her istediğine göre yapılamaz. :) Dikkat edilmesi gereken hususlar vardır.

Müzik türü ayrımına katılmıyorum. Herkesin zevki ayrıdır. Örneğin ben new age müziklerle coşku duyuyorum, içim enerji doluyor ve dinlemekten keyif alıyorum. Bunda bir kötülük olduğunu düşünmüyorum. Ney ve tambur sesi ise benim için fazlasıyla ağır

arkadaşlar ........ diye bir site var orda bu tür müzikleri satıyorlar isterseniz bakabilirsiniz parapsikolojide var

Sitede başka bir sitenin ismini belirtmek ,reklam yapmak yasaktır yeni üyesiniz sanırım bilginiz olsun istedim yeri gelmişken.Düşünceniz için teşekkür ederiz.

Geri