"Gizlimabet Parapsikoloji Platformu"

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Psişik Farkındalık Kesesi

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan gothness
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

gothness

Kayıtlı Üye
Mor yada çivit mavisi bir kumaş kullanarak gümüş renkli bir ip ile bağlayın...

-1 Ölçü Defne
-1 Ölçü Tarçın
-1 Ölçü Lavanta
-1 Ölçü Biberiye
-1 Ölçü Kekik
(Majiyi kuvvetlendirmek için 5 Üvez yemişi yada Üvez ağacından bir parça koyabilirsiniz)

Bu keseyi 1 ay boyunca yanınızda taşıyacak,uyurken de yastığınızın altına koyacaksınız.Ben Tarçın'a katlanamadığım için koymadım.Kokusu bile gerçekten çok rahatlatıcı :) Üvez yemişi yada ağacı da eklemedim fakat faydasını gördüm.Tabii ki yine de çalışmada yatar işin aslı diye düşünüyorum.Fakat bu bitkilerin bir çok şekilde kullanıldığı & işe yaradığı da bir gerçek :)

Bu ne işe yarıyor, tam olarak psişik yeteneklerimizi mi çıkarıyor? Orayı tam anlamdım. :S

Kokular ve taşların bu tür yetenekleri güçlendirdirdiği doğrudur. Hatta renkler bile. Bu formülü denememiştim, 14 yaşımdan beri annem sağolsun. Her şeyi biliyorum sanmıştım psişik yeteneği güçlendirme konusunda. Ama bu yeni bilgi için sağol deneyeceğim.

Bu soru daha önce de sorulmuştu başka bir konuda. Ben de bilmiyodum cevabı orda öğrenmiştim. Ölçüden kasıt bir şeker kaşığı da olabilir bir su bardağı da önemli olan hepsini ölçmek için aynı aracı kullanmanız. :)

Geri