Pantea
Kayıtlı Üye
Arkadaslar hepiniz bilirsiniz kimi zaman insanin gozu bir noktaya dalip kalir , eskiler "biri seni dusunuyor" yada " misafir gelecek " faslan derler , bende bunun benzerini annemden sikca duymusumdur bu nedenle gozum daldiginda hic dikkate almaz hurafi yorumlar getirmezdim taki son 4 senedir hic sektirmeden gozum daldigi her seferde mutlaka ama mutlaka ya biri gelir ya telefon calar bunlar olmadigi zamanlarda icimden bir ses mutlaka bir yerden birinin iletisime gectigini soyleyip durur maillerimi bile kontrol ettigimde yada sitede bile ozlimde yada ilgilendigim bolumde muhakkak benimle ilgili bir seyler oluyor.Bunun neden boylesine sasmaz bicimde olmaya basladigini merak ediyorum , oyle ki kisa sure once bir arkadasimin is yerinde her musteri gelmesinden once pes pese gozum dalmaya baslayinca onlarda sasirip bunda bir is var iri ikis tesaduf olsada en az 15 20 kere olunca bu kadari normal degil diyip bu konuya dikkat etmeye basladim, bununla ilgili bilgisi yada aciklamasi olan var mi ?Fikirlerinizi bilmek isterim.