"Gizlimabet Parapsikoloji Platformu"

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Psi-whell

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan ufulij
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

ufulij

Kayıtlı Üye
Ben ps-wheel çevirmeye çalışınca gözümün önünde sanki wheel kararıyor.Neden bilmiyorum.

Odaklanmadan kaynaklanıyor. Sadece orada değil, aynanın karşısına geçip gözlerinize baksanız uzun süre yine kararmayı fark edersiniz.

Yani iyi bir şey o zaman değil mi?Dert etmeme gerek yok.Birde bu karatı varken psi-wheel dönerse yinede görebilirim değil mi?

Psi-wheelin tam ortasından karanlık oluyor ,döndürünce göremiyeceğim diyorum içimden oda çevirmeme engel oluyor.

Bence öyle düşünmeyin. Görebilirsiniz sanıyorum.
Fazla odaklanmadan dolayı kararıyor ama hareket edince odaklanmanız da bir nebze dağılacağından görebilirsiniz.

Evet kendimde yada başka bişeyde hareket edince dagılıyor.Haklısınız.Teşekkür ederim bilgilendirdiğiniz için.

Bir şey daha soracağım da :D. Ben psi wheel çevirmeden önce, rahatça her şekil hayal edip, düşünebiliyorum ama karşıma gelince düşünemiyorum kolay kolay. Sadece eğer dikkatim dağılmazsa, aklımdan o psi wheel'in video şeklinde izliyormuş gibi düşünebiliyorum oda olur mu? Bir de bu, önüme konunca hayal edemem sorununu, nasıl yeneceğim.

Ve bir de konsantrasyonumu 4-5 dk tutamıyorum dağılıyor hemen. Ne yapmalıyım buna?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri