"Gizlimabet Parapsikoloji Platformu"

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Psi-Wheel Teknikleri

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan Ajan 47
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
ben bunu yaptığımda arkadaşlarım vücudundaki statik elektrikten dönüyor dediler evde denedim cam bir kavanoz geçirince dönmüyor ama kavanozu kaldırdığım zaman dönmeye başlıyor gerçekten elektrik mi döndürüyor bu kağıdı?

yapar yapmaz döndürmeye başladım çok ilginç :) farklı ortamlarda deneyip tekrar yazıcam çok anormal bir şekilde döndürmeye başladım ilginç :D

statik elektrik döndürüyor bence

Benim cam kapı kapalı, nefes alısıma bile dikkat ettim ben elimi koyduğum anda dönmeye başlıyor cekene kadar dönüyor çektikten bir süre sonra duruyor anlamadım :)

Ben psi-Wheel'i ellerimi kullanarak zor yapıyorum.Zaten genelde ellerimden ters tarafa dönüyor
Döndüğündede zaten "rüzgardanmı döndü" diye şüphe ediyorum.Ama bakarak ellerimi kullanmadan rahatlıkla hareket ettirebiliyorum.Sizce ellerimle mi yapmalıyım yoksa bakarakmı devam etmeliyim.İlerde buz falan varmış.Onlarıda yaparken ellerim lazım mı olucak.Alıştırmalı mıyım ellerimi ? :)Birde şu baş ağrısı olmasa

Moderatör tarafında düzenlendi:
Ben psi-Wheel'i ellerimi kullanarak zor yapıyorum.Zaten genelde ellerimden ters tarafa dönüyor :willy_nilly:
Döndüğündede zaten "rüzgardanmı döndü" diye şüphe ediyorum.Ama bakarak ellerimi kullanmadan rahatlıkla hareket ettirebiliyorum.Sizce ellerimle mi yapmalıyım yoksa bakarakmı devam etmeliyim.İlerde buz falan varmış.Onlarıda yaparken ellerim lazım mı olucak.Alıştırmalı mıyım ellerimi ? :)Birde şu baş ağrısı olmasa :banghead:

Bakarak yapmanız daha iyi. Hem bakarak yapmak daha zordur. :)

Bakarak yapın ve kendinizi daha da geliştirin. :)

Biraz çaba ve enerji çalışması yapacaklarınızı kat kat arttırabilir.
İyi forumlar...

Ellerimi yana koyarak yarım tur attırıyorum ama ellerime çekip pc'nin monitöre baktıgımda kagıdın cok daha hızlı dondugunu goruyorum bunu anlamayamadım agzımda ve burnumda tişörtüm olmasına rağmen.

ben ilk denememde başarmıştım. şimdi konuyu görünce tekrar aklıma geldi denedim oluyor, ellerimi çekip gözlerimle de biraz da olsa çevirebiliyorum.

Kendi tekniğinizi üreterek yapmanız kolaylaşacaktır. Ben bir çok teknik denememe rağmen olmamıştı.
Kendi tekniğimi üretip çalışmalar yaptığım da psi whell ve pipet'î oynatabilmiştim.

Bir çok kişisel deneyim gibi bunun da açık açık paylaşılması doğru değil bence çünkü psi wheel de en küçük şüpheden o kadar negatif bir şekilde etkileniyor ki en güzeli deneyerek @Rukahs 'ın da dediği gibi kendi tekniğini oluşturmak.

Telekinezi, elektrokinezi, biokinezi, hydrokinezi, pyrokinezi, parapsikoloji, Chi enerjisi gibi hemen hemen her şeyle ilgilenen ve bunları başarılı bir şekilde yapan, yaptıklarını da youtube de imkansızlıklar içersinde paylaşan bir isim vardı. Fademir...
Bir gün Bursa Uludağ a giderken yolda esrarengiz şekilde kalp krizinden mi ne öldüğü yazıldı ama belli değil.
Screenshot_20200327_130916_com.android.chrome.jpg

Demem o ki dikkatli olun bu işleri yaparken... Tehlikelidir. Kalp, beyin ve ruh sağlığına bir anda fazla yükleme yaparak her türlü zarar veriyorsunuz.

Ben Fademir i youtube de bu tarz konuları arartıgımda denk gelmiştim. Bir çok videosunu sonradan izledim. Elektrokinezi telekinezi psiball vs yapmak için değil, sırf dinleyip görüp haliyle hallenmek içindi. Onu dinleyip kendime hayat dersleri çıkarıyordum.
Sonra aradan uzun bir süre geçti bir bakayım ne yapıyor derken yorumlarda öldüğünü okumuştum. Nedense beklemediğim bir ölüm müydü neydi bana dokunmuştur. Ne tanırım ne de ilgilendiği şeylerle ilgilenirim ama bana acaip işlemiş bir insandır.
Ne zaman bu konular açılsa aklıma direk o gelir, içim burkulur. İstisnasız...

Hayata karşı duruşu belki beni etkiliyordu. Samimiyeti belki de... Yıllarca sokaklarda yaşaması.. Bıkmadan usanmadan hayalleri için uğraşması. Bazı programlarda bulunmuş ufak çaplı seminerler vermiş özel birkarakterdi. Ufak bir kitap yazıp yayınlamıştı hatta. Bildiklerini aktarmaya belini doğrultmaya başlayacaktı belki de sırra kadem bastı.
...
Allah rahmet etsin, taksiratını affetsin.

Geri