"Gizlimabet Parapsikoloji Platformu"

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Platonik aşktan kurtulmamı sağlayacak birşeyler var mı ?

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan Nevra
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Nevra

Kayıtlı Üye
Öncelikle yanlış yere açtıysam herkesten çok özür dilerim ama acil yardıma ihtiyacım var. Ne yaptıysam olmadı senelerdir unutamadım. O dahil hiç kimse onu sevdiğimi bilmedi hep uzaktan sevdim ama hep zarar gördüm. Başkalarıyla sarmaş dolaş dolaşmasını seyrettim. Şimdi tam sevgilisinden ayrıldı tam umutlandım bir kez daha yıkıldım. Yine aynı kısır döngü. Yine onların mutluluğunu uzaktan seyretmek zorundayım. Ama artık bunu kaldıracak gücüm yok ne yazıkki. Çok zor bi durumdayım. Bi arkadaşım bi tür meditasyonla platonik aşktan kurtulduğunu söylemişti. Saçma olduğunun farkındayım ama başka çarem yok. Size sığınıyorum. Lütfen birşeyler söyleyin. Var mı böyle bir şey. Yapabileceğim hiç mi birşey yok ? Lütfen yardım edin. Ya onların mutluluğunu kaldırabilecek gücü bulmam lazım ya da artık unutmam kurtulmam lazım. Ne olursa denemeye hazırım. Şimdiden teşekkürler. :'(

Öncelikle çok geçmiş olsun.Bu çok zor bir durumdur.Size önerim beyninizi o kişiyle meşgul etmeyin.Arkadaşlarınızla,sevdiklerinizle vakit geçirin.Ya da yeni bir meşguliyet bulabilirsiniz dil öğrenmek,enstruman çalmaya çalışmak gibi...Ağlamak çok faydalıdır.Ağlayarak içinizdeki üzüntü ve sinir gibi size zarar veren şeyleri atabilirsiniz.Yalnız başınıza kaldığınızda bol bol platonik aşk için ağlayın.Bir süre sonra istesenizde ağlamayacaksınız çünkü içinizde duygu kalmayacaktır...Ayrı güvendiğiniz dostlarınız varsa bunu onlarla paylaşın böylece duygunuz hafifler ama gerçekten dost.Şüpheniz olan kişilerle paylaşmayın daha çok zarar girebilirsiniz.Geçmiş olsun dileklerimle...

Çok teşekkür ederim dikkate alacağım söylediklerinizi. :'( Ne yazıkki hiç dostum yok iyi gün dostları dışında ..

Bi benzerini bende yaşadım sevdiğinle olamıyosan olavbildiğini se , başka biriyle seni gerçekten yorcak meşgul tutcak biriyle dene , yada nietzche ağladığında yı oku orda iyi tavsiyeler bulabilirsin

Seni anlıyorum. Uzun bir süredir bene birini seviyordum. Beklemekle gelmiyor, bekleme bazen hiç bi işe yaramıyor. Belki de senin için hayırlısı böyledir. Onu unutmak istiyorsan onunla ilgili kurduğun hayallerden vazgeç.Biraz farkındalık gibi. Kurduğun hayalleri yakala ve engelle. Ben böyle unutmuştum belki işine yarar.

Rahat olacağınız ve rahatsız edilmeyeceğiniz bir yere gidin. Bir süre derin nefesler alarak nefesinizi izleyin. Sonra unutmak istediğiniz kişiyi karşınızda hayal edin. Ona bugüne kadar yaşadıklarınız için teşekkür edin. Sonra aranızda sizi birbirinize bağlayan bir urgan olduğunu, elinizde de bir makas olduğunu hayal edin. Bağı makasla kestiğinizi ve bağın tuzla buz olduğunu imgeleyin. Son olarak o kişinin bağ kesildikten sonra bir kapıdan çıkıp gittiğini hayal edin. Bir süre daha nefesinizi izledikten sonra gözlerinizi açın. Bu tekniği hastalıklar için de uygulayabilirsiniz, ya da kendinize göre farklı imgelemelerle de bağ kesmeler yapabilirsiniz. Ancak önce nefesinizi izlemeyi ve gevşemeyi unutmayın.

Sevgiler :)

Ne dosta ne başka birşeye ihtiyacın yok seni ısıtacak güzel bir kadına ihtiyacın var babaaa
Üyemiz cinsiyetini belirtmemiş, aynı zamanda babaaa gibi bir hitap tarzı sitemizde hoş görülmemektedir. Tavsiyenize uyabilseydi zaten sorun ortadan kalkar ve buraya yazmazdı.

''O dahil hiçkimse onu sevdiğimi bilmedi...''

Tamam da niye?

Sen bile daha kendine inanmıyorken nasıl bir mucize bekliyorsun ki. Belki platonik değildir. Belki oda seni bekliyordur. Yazından anladığım kadarıyla karsındakinin düzenli bir ilişkisi yok ve buda onun mutsuz olduğunu gösterir. Neden mutluluğu ona verebilecek kişi sen olmayasın ki ?

Benim tavsiyem önce kendine bir şans ver sonrasına sonra bakarsın.

Birgün geçecek,
çünkü herşey birgün geçer.

O sebeple siz şimdiden "zaten çoktan geçti. sorun kalmadı, geçeli de hayli zaman oldu. ben iyiyim" diye kendinize sesli söyleyin,
ve buna inanın.

Herşey muhakkak geçer.
Ferahlık ve iyilikler dilerim. zaten de iyilik hali hakim her anımıza. şükürler olsun. amin

Umursayıp cevap veren herkese çok çok teşekkür ederim tavsiyelerinize uymaya çalışacağım. Umarım kurtulurum artık bu eziyetten. Çok sağolun.

Açıkçası ben platonik aşka inanmıyorum ve sizin de bunu aşk olarak adlandırmanızı tavsiye etmiyorum.O kişiye büyük bir hayranlık duyuyorsunuz ve o kişiyi düşünmeyi, sevmeyi, onunla meşgul olmayı kendinize alışkanlık haline getirmişsiniz.Hatta acı çekmeyi bile.Bu alışkanlık sizi o kadar çok oyalamaya başlamış ki neredeyse onsuz yaşayamayacağınıza, nefes alamayacağınıza inanmışsınız.Artık kendi içinizden çıkın ve biraz dışarıya bakın.Mutluluğun size gelmesini beklemeyin çünkü gelmeyecek.Siz onu yakalamaya çalışın.Kendinize hobiler bulun ve hayatın tadını çıkarın.Kendinize acı çektirmeyi bırakın.Umarım yardımcı olabilmişimdir.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri