16,17 yaşlarındayken cinleri merak ederdim.herzaman aklıma gelirlerdi onları düşünürdüm.Cinlerle perilerle ilgili hikayeleri dinlemeyi ve anlatmayı severdim.Onları görmeyi çok istiyordum.Birgün hiçbir bilgim yokken şöyle bir basit davet yaptım.Periler sizi görmek istiyorum gelin dedim.Ama hiçbirşey göremedim.Ama keşke demeseydim.Gelmişler ama ben görememişim.Yada ben öyle sanıyorum.Belkide önceden var idiler burasını fazla bilmiyorum.Ondan sonra günler geçtikçe içim sıkılıyor rüyalarımda da hep değişik şekillerde güzel kadınlar görmeye başladım.Bazen tam gözümü yumduktan sonra uykuya dalarken birden makyajlı güzel bir kadın yüzü görerek geri uyanırdım.Bazende bir başkas peri güzelken aniden çirkinleşerek dişlerini sivrilterek gülüşünü görürdüm aniden sıçrayarak ve korkarak uyanırdım.Aradan yıılar geçti hala bu şekilde ve korkulu rüyalar görmekteyim.Yatağa yattığımda yatak sallanıyor gibi oluyor elim veya ayğım küçülüyor veya büyüyor gibi hissediyorum ama yataktan kalkınca bakıyorum hiç öyle değil.Dua okuyarak yatıyorum bazen huzurlu yatıyorum yada okuduktan sonra konuşursam bozuluyor tekrar okumazsam yine korkuyorum.Ayrıca periler sen bizi okudun dercesine ertesi gün daha çok kızıp daha çok korkutuyorlar.Ama bir türlü canlı göremedim.Sadece etrafımda ve yanımda dolaşan siyah gölgeler görüyorum. Bana fiziki zararda vermiyorlar ve faydada. Uykuya dalarken omuzuma vuruyor kalk der gibi ve beni uyandırıyor.Sabaha kadar uyutmadıkları olurdu taki ezan okununcaya kadar.Halada bunları yaşıyorum.Bir keresinde ramazanda oruçluyken yatıyordum saat ikindi vaktiydi ve birinin ranzama parmağıyla tık tık tık diye vuruyor ve sanki benim uyanmamı istiyordu bende bu sese aldırış etmeyip uıyamaya devam ederken, peri,ben kalkmayınca bu sefer sinirlenip ranzayı salladı kalk dercesine.Bende hemen kalktım ve besmele çektim ve buna benzer olaylar hala yaşıyorum. Birçok hocayada gittim onların 8 kişi olduklarını ve çok güçlü olduklarını hristiyan ve yahudi kabilesinden olduklarını ve içlerinden 4 kişinin beni gerçekten sevdiklerini ve diğer 4 kişinin kötülüklerini engellediklerini felan anlattılar. ve hocalar hiçbirşey yapamadılar sanki hocalar o perilerden çekindiler.Aradan uzun yıllar geçti ve hala rahatsızım Lütfen bana yardım edin.Onlardan nasıl kurtulabilirim.
Yıllardır devam eden bu olayları hala yaşıyorum.1 aydır da peri bana bir çocuk gösteriyor bu çocuk senin diyor ve çocukta baba diye bana koşup sarılıyor.Bazende gözümü kapatıp dalarken birden fotoğraf makinesi gibi bir flash patlıyor ve çoğun yüzünü görüyorum sıçrayıp uyanıyorum.Benim perilerle bir münasebetim olmadı.Sadece bir gün rüyamda bir periyle düğünüm yapıldığını görmüştüm.Bütün bunlar nedir.
Bu konular hakkında Bilgisi olan arkadaşlar yardımlarınızı bekliyorum ve Ayrıca Urumhamatahayil'inde bu konularla ilgili büyük bir bilgi sahibi üstad olduğunu okumuştum ve bana yardımcı olmasını rica ediyorum.

Yıllardır devam eden bu olayları hala yaşıyorum.1 aydır da peri bana bir çocuk gösteriyor bu çocuk senin diyor ve çocukta baba diye bana koşup sarılıyor.Bazende gözümü kapatıp dalarken birden fotoğraf makinesi gibi bir flash patlıyor ve çoğun yüzünü görüyorum sıçrayıp uyanıyorum.Benim perilerle bir münasebetim olmadı.Sadece bir gün rüyamda bir periyle düğünüm yapıldığını görmüştüm.Bütün bunlar nedir.
Bu konular hakkında Bilgisi olan arkadaşlar yardımlarınızı bekliyorum ve Ayrıca Urumhamatahayil'inde bu konularla ilgili büyük bir bilgi sahibi üstad olduğunu okumuştum ve bana yardımcı olmasını rica ediyorum.