Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
bu kartlar hangi yayın evinden ben de bilmiyorum açıkçası; ama alfa yayınlarından olanın görüntüleri daha gerçekçi ve ayrıntılı. ayrıca kartlar sadece peri halkından oluşuyor, sembolik başka şeyler yok. sanırım resimlerdeki kartlar daha genel ifadeler içeriyor.bu kartlar hakkında daha fazla bilgi verebilirseniz sevinirim
Bunlar Avrupa'da satılan kartlardan örnekler arkadaşlar Elbette ülkemizde satılanlar bunlar değil.Sayfamıza renk gelsin ve farklı kartlardan da örnekler olsun diye ekledim.Hemen kafalar karışmasın yahu.
Ekli dosyayı görüntüle 7441
Doreen Virtue'nun 44 adetlik "Perilerden Sihirli Mesajlar"destesi.
Malûm Peri Tarotunun bulunamadığı şu dönemde belki alternatif olabilir.
Adedindende belli olduğu üzere fal kartı değil,Melek kartları kıvamında olumlu mesajlar içeren Peri kartları.
Bunu almadım ki rafta çektim resmini,dünkü koruyucu melek kartlarınıda almadım.Katinam zaten vardı.Almak isteyen olursa eğer fikir olsun diye yazıyorum.
Ekli dosyayı görüntüle 8500 Peri tarotu destesi piyasada uzun zamandır yoktu bildiğiniz üzere...Bu resimdeki peri tarotu destesini buldum.Ancak bildiğimiz peri destesinden farklı kapak tasarımı ,yayınevi eski peri tarotu destesi ile aynı.İkiside alfa yayınlarının.Aynı deste midir,sadece tasarım mı farklı ?Almak doğru mudur sizce?