Warcraft
Banlı Kullanıcı
Arkadaşlar bu Olay küçükken başıma geldi diyebilirim. Annemler Abdülkadir Geylani dergahından, sürekli zikirlere giderler, ilahi söylerler, kendilerinden geçerlerdi. Bir gün teyzemin evindeyim kendiside hamile, biraz sohbet ettik . Teyzemlerin arka kanepesinde uyumuş kalmışım. Uyuduğumda perdenin içinden uzun bembeyaz aksakallı, sesi mikrofon gibi her yeri sallayan bir dede geldi. Teyzeme namazını kıl diye 3 kez ikaz etti tabi bunu ona söylerken ben de rüyamda görüyorum. Uyandığımda teyzem gerçetden görmüş, korkmuş, anneme bağırmış balkondan. Sonra tabi bu dede perdenin içine tekrar girmiş gitmiş.... Bu Muciyezi düşünün ben de rüyamda gördüm.
Teyzem uyumadan, hamileyken, çıplak gözle gördü, çok ürktü.. Biliyorum belki bana inanmayacaksınız, çok saçma diyeceksiniz kesinlikle yalan değildir arkadaşlar.... Hepinizin yorumlarını bekliyorum, başından geçen mucizevi.
Teyzem uyumadan, hamileyken, çıplak gözle gördü, çok ürktü.. Biliyorum belki bana inanmayacaksınız, çok saçma diyeceksiniz kesinlikle yalan değildir arkadaşlar.... Hepinizin yorumlarını bekliyorum, başından geçen mucizevi.