"Gizlimabet Parapsikoloji Platformu"

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Pencereden giren kırmızı ışık

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan bluecat
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

bluecat

Kayıtlı Üye
Merhaba arkadaşlar,

Birsüre önce annem, pencerenin perdelerini kapatırken karşıki evin camından içeri ok şeklinde kırmızı bir ışığın girdiğini görmüş, sanki gökyüzünden aktı da geldi diyor, merak edip ışığın nereden geldiğini anlamak için etrafa bakınmış, bir şey görememiş ancak bu olaydan yaklaşık yarım saat sonra da o evde yaşayan kanser hastasının cenazesini eve getirmişler. Bunu öğrenince epey korkmuş. Ne olduğu hakkında fikri olan var mıdır? Cenaze evlerinde böyle ışıklar görünür mü?

annenizin 6. hissi kuvvetli olsa gerek. ben de bazen rüyamda belli nesneler gördükten sonra ölüm haberi alıyorum. Demek ki bazen rüya ile bazen uyanıkken malum olabiliyor..

Annem oldukça analitik düşünen biridir, böyle şeyleri görse bile takılmaz vardır bilimsel bir izahı derdi, ilk defa böyle birşeyden bahsediyor ve korkmuş.

Bazı arkadaşlar da o tarihlerde gökyüzünde kırmızı bir ışık gördüklerini söyledi, düşününce hatırladım, ben de aynı tarihlerde İstanbul'da evimin balkonuna farketmiştim o ışığı, batı yönündeydi, garip bir yıldız olduğunu düşünmüştüm, arkadaşım ise bir süre sonra onun küçülüp kaybolduğunu söylüyor, başka gören var mı?

lazer ışığı olmasın anneniz bunu ayırt edebilir mi? bir çocuk o an bunu yapmış olabilir.

Olabilir, ancak bana tarif ettiği şey şerit görünümlü, ucu ok biçiminde bir ışık olduğu, yukarıdan aşağıya indiği ve ucunun pencere hizasına gelince yılan gibi kıvrılıp içeri girdiği idi. Birbirine yakın binalardan oluşan bir ara sokak olduğu için lazerden çok karşıki evlerden birinden yansıyan televizyon ışığı olabileceğini düşündüm, yine de alışılmış fizik kurallarından farklı hareket ediyor ki annem bu nedenle korkmuş, bazen göz yanılması da olabiliyor, belki de ona öyle gelmiştir, kimbilir? Yine de ölü evinde ışıklar görünür mü merak ettim.

Benim ilgimi çekmesinin nedeni annemin ilk defa etkilenmesi. Çünkü o herzaman, benden ya da başkasından paranormal bir hikaye duyduğunda boş işler, delilik alameti bunlar, kafanızı faydalı işlere yorun derdi :) Sevgiler.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri