"Gizlimabet Parapsikoloji Platformu"

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

peki bunlar ?

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan tedra
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
KAHHAR VE MÜNZİLL merak ettim anlamlarıyla söylediğin farklı açıklarmısın rica etsem.

Ben bi insandan intikam almak için okunuyor sanıyordum düşmanı ezmek onu insanların gözünden düşürmek için yanlış biliyordum heralde.

Sevgili Yule arkadaşım cevap vermemişsin bu esmaların muhabbet vefkiyle alakası yok sanırım.Bunlar düşmanını kahretmek zillete düşürmek için okunan esmalar (GENEL OLARAK)tabi bu esmalarla bitmiyor.Ben sadece bilen birinin yorumunu merak ettim ama pek konuyla ilgilenen yok herhalde?

Kusura bakmayın uykulu olduğum bir günde cevap vermişim. Söyleğiniz gibi kahır etmek beddua etmek ve düşmanlarına karşı bir saldırı gerçekleştirmek için kulnnalılan esmalardandır. Bu sadece vefkte kullanılır gibi de bişey demişim. Ama bu esmayı normal olrak ta kullanabiliyorsunuz.

sevgili kardeşim tam olarak ne istediğini sorarsan yardımcı olabilirim. Esmaların ne anlama geldikleri internette mevcut, bunun haricinde bu esmalarla belki yüzlerce işler yapılabilir. Allah'ü tealanın isimleri ile istenilen bir şey muhakkak hasıl olur ancak; Allah'ü tealanın isimleri ile onun razı olmayacağı şeyler yapmaya kalkanların yaptıkları da gerçekleşir ama kıyamet günü Allah'ü teala bu insanların hasmı olur. Allah bizi öyle şeyler yapmaktan korusun. Allah'a emanet olun.

Geri