"Gizlimabet Parapsikoloji Platformu"

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Patronumun eski kız arkadaşı bana kafayı taktı

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan _rose_
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

_rose_

Kayıtlı Üye
Çalıştığım yeri seviyorum ve emeğim çok fazla sadece patronumuzun eski kız arkadaşı bana takmış durumda. Ortada hiçbir şey yok buna rağmen işten çıkmamı istiyor bana çok ağır mesajlar atmıştı birkaç ay önce şimdi yeniden gelip rahatsızlık vermeye başladı. Kız tam bir hasta tamamen uzak durması için ne yapabilirim?

Şu an zaten patronunuzla da iletişimi kalmamış sanırım. Bu tip insanlara herşey müstehak takacan eski sevgilisini koluna gezecen görecekler 😁

Mahkemeye şikayet edeceğinizi, uzaklaştırma tedbiri talep edeceğinizi söyleyin. Buna rağmen devam ederse dediğinizi de yapın. Histerik insanlar yüzünden de işinizden soğumayın dört elle sarılın.

Bir insan birine karşı neden durduk yere böyle nefretle dolsun? Ya aklında bir şeyler kurmuştur ya da gerçekten ortada bir sıkıntı vardır. Sebebini bilip söylemiyorsanız bir şey diyemem ama eğer bilmiyorsanız sebebini öğrenip ona göre bir yol arayın.

Şu an zaten patronunuzla da iletişimi kalmamış sanırım. Bu tip insanlara herşey müstehak takacan eski sevgilisini koluna gezecen görecekler 😁
Kolunda yer kaldımı bakalım :rolleyes:
Öylelerine hemencecik aşık oldukları için 🤩

Durumu patronunuzla paylasın, gereğini yapsın. Sonuçta orası sadece iş yeri.. özel sorunları patronunuzu bağlar.. sizi değil.

Geri