"Gizlimabet Parapsikoloji Platformu"

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Parça - Bütün İlişkisi Işığında Organ Bağışı

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan Mylitta
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Mylitta

Kayıtlı Üye
Merhaba arkadaşlar, uzun süreden sonra Parapsikoloji forumlarına geri döndüm. Tabii maji öğretilerine de. Bu gün

"Her parça bütünü etkiler. Parçanın başına gelen, bütünün de başına gelir." yasası bu gün aklımı kurcaladı. Bildiğiniz gibi kişiye yapılan uygulamalarda ondan bir parça alınmasının sebebi de budur. (Saç teli kıl tüy tırnak vs)

Peki ya parça bütünü etkiliyorsa. Organ bağışı sırasında ölmüş kişinin ruhu ile organ verdiği kişinin ruhu arasında bir bağlantı olmaz mı?

İnsanlar organ bağışlarını herhangi bir uygulamada kullanmak için almıyorlar sağlık için yapılan bu alışverişin ruhsal durumla bir alakası olacağını düşünmüyorum. Herhalde organı ameliyatla alıcıya nakleden doktorda organı bulmuşken uygulama yapayım demez yapsa da buna ilmi yetmez. İyi forumlar :)

Yasa uygulama ile oluşan bir kavram değildir. Uygulama yapılsa da yapılmasa da kozmik yasa orada tüm gerçekliği ile durmaktadır.

İyi forumlar =)

Verdiğiniz örnekle evrensel yasa arasında büyük fark var.Siz majikal uygulamaları örnek olarak gösterdiğiniz için bu konuda yorum yaptım.Evrensel yasalar olarak duruma bakarsak yan yana oturduğunuz bir insanla bile auralar etkileşime geçiyorsa kişiye ait organın da aynı etkileşimi gösterebileceğini düşünüyorum.Fakat bu organın kişinin vücudundaki aldığı yerin oranına nispeten etkili olacağı buda organın büyüklüğüne göre fazla bir etki oranına sahip olamayacağını kanısındayım.

Kullandığımız eşyalar bile bizim enerjimizi taşıyor. Örneğin tarot kartları. Bu kadar bizden uzak olan şeyler bile enerjimizi çekebiliyorsa enerjinin üretim mekanizması olan vücudun bir parçası olan organ enerjimizi tamamı ile özümsemiş olmalıdır. Bu yüzden entegre olduğu yeni bünyede bir takım etkiler yaratması muhtemel. Sizce tıbbi bir açıdan bakıldığında organ uyuşmazlığı denilen kavramın spiritüel açıdan bakıldığında enerji uyuşmazlığı olarak yorumlanması muhtemel mi?

Evet, Organ uyuşmazlığına spritüel uyuşmazlık olarak da bakabiliriz sonuçta hastalıkların nedeni olan ruhsal problemlerin eterik bedenlerimiz üzerinde yarattığı etkiler yine fiziksel bedeni olumsuz yönde etkiliyorsa dediğiniz sonuca ulaşmakta mümkün.

Ölen birisinin organı alınırsa, ölünün ışığında vs. bir azalma olmaz, çünkü biz özde et kemik değil ışık bedeniz, ama yaşarken böbreğinizin tekini verirseniz elbette enerjinizde bir düşüş olacaktır, tahminlerim bu yönde.

Ölen birisinin organı alınırsa, ölünün ışığında vs. bir azalma olmaz, çünkü biz özde et kemik değil ışık bedeniz, ama yaşarken böbreğinizin tekini verirseniz elbette enerjinizde bir düşüş olacaktır, tahminlerim bu yönde.

Bilimsel olarak yapılan araştırmalarda özellikle kirlian fotoğrafçılğınında gözlemlenen çekilen aura fotoğraflarında uzvunu kaybetmiş olan insanların aurasında kaybolan uzvunun aurasınında gözüktüğüdür. Yani uzvumuzu yada organımızı kaybetmemiz bizim auramızda bir değişiklik yaratmıyor dolayısıyla aynışey enerji bedeni olarakda bir etki yaratmaz.

Organ bağışı yapan kişinin bazı alışkanlıkları huyları vs bir çok kez organı alan kişiye geçtiği söylenmekte yada en azından huy değişiklikleri olmaktaymış,başka birinin dna sı o kişiye aktarıldığı için ve tüm yaşam deneyimimiz dna da kayıt olduğundan o kiye ait anılar özellikler titreşimler aktarılan kişide açığa çıkabilir.Hatta kan verirken alırken bile aldığımız kişinin titreşimleini genlerini 3 aylığınada olsa almış oluyoruz.Yabi kan alldığımız kişi çok önemli demek.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri