"Gizlimabet Parapsikoloji Platformu"

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Paranormaliteden öte bişey lütfen bakın.Yardıma ihtiyacım var

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan Retiarius
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Retiarius

Kayıtlı Üye
Arkadaşlar nerden başlasam bilmiyorum,hayatım boyunca gariptim. Öz anne babamı görmedim yakınlarımın hepsini teker teker kaybettim ama her seferinde içimde bi gariplik başladı.Şizofrenim + kronik sinir hastalığım var ve şöyle bi durumum var. Demonlarla iletişime geçmeye çalıştım,başardım ama pek beklediğim gibi olmadı ''SEÇİLMİŞSİN'' gibi bi kelime duydum,buna eminim. Neokrinezi ve telekinezi yapabiliyorum,keşfetmem uzun zaman aldı. Ve nerdeyse ateşe karşı bağışıklığım var kolumda 10 dakika boyunca çakmak tutmama rağmen bişey hissetmiyorum. Normal bi insandan neredeyse 3 kat daha güçlü ve dayanıklıyım. Sevdiğim bi kız var ve bana az önce mesaj attı herkezin yüzünü siyah görüyorum bana ölüceksin diye fısıldıyolar dedi. Durumu atlatmasını bi arkadaşıml sağladık. Ama tam arkadaşımdan yardım istediğim anda mesaj sekmesi kapanmış yazamamış.Olaylar bittiğinde ise sekme açılmış. Bu ikimizede baya absürt bi olay olarak geldi. Şimdi iyiyiz ama bana fikir verebilirmisiniz neyim var?

Kirilma sakin ve beni lutfen yanlis anlama eger sizofrensen o sesin ve goruntulerin gercekliginden nasil emin olabilirsin ki? Acikcasi pek inandirici degil..

Nârı Nur sanma ates yakar” “Cini Cân sanma seytan carpar”. musallatin kralini almisin hem psikolojini bozmusun hemde seninle konusan bag kuran kisilere bulasiyorlar. Mesajlarida engellerler oynar eglenir onlar evinde esyalarinida kaybederler unuttururlar eglenirler onlarin mizah anlayisi muhakeme idrak suur vs cok farkli bulasan iflah olmaz. Rabbim onlarin eline düsmanimi bile düsürmesin.

"secilmissin" seside onlarin insana musallat olduklarinda sanki bulasmalari insanogluna bir nimetmis gibi abuk subuk fisiltilari. Inanin onlari okadar gözünüzde büyütmeyin onlari bilseniz tanisaniz varya onlari konustugunuza bile "yazik degmezmis zaman kaybiymis" dersiniz. Allah kimseyi caresiz koymasin basina gelende derman aramak icin mecbur konusuyor iste.

SelamunAleykum . Öncelikle Allah ( C .C ) Şifa İhsan Eylesin ...
Şizofren olduğunuzu söylemişsiniz bir şizofren için bunlar gayet normal haller halüsulasyonlar , garip sesler duymak gibi yani burada gariplik yok
Ancak bu anlattıklarınızın doğruluğunuda bilmiyorum . Size sadece şöyle bir önerim olacak alanında uzman tecrübe sahibi bir psikiyatrise görünüp tedavi olmanızdır . Bu durum daha ilerleyip kötü sonuçlara yol açabilir .. Hayırlı Günler..

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri