"Gizlimabet Parapsikoloji Platformu"

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Para Kayboluyor

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan anık
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

anık

Kayıtlı Üye
Evde herhangi bir yere koyduğum yada sakladığım para kayboluyor. Geçen duşa girerken masaya parayı bıraktım çıkınca orda değildi. halının altına kimsenin aklina gelmeyecek yere koyuyorum en fazla 1 güne kayboluyor. Bunun sebebi nedir ? Toplu olan paralarda sorun olmuyor tek parça olan paralarda oluyor.

Evde herhangi bir yere koyduğum yada sakladığım para kayboluyor. Geçen duşa girerken masaya parayı bıraktım çıkınca orda değildi. halının altına kimsenin aklina gelmeyecek yere koyuyorum en fazla 1 güne kayboluyor. Bunun sebebi nedir ? Toplu olan paralarda sorun olmuyor tek parça olan paralarda oluyor.
Sevgilin iyi para kaldırmıştır böyle.

Paranın bir fotokopisini çektir ve yine aynı yerlere sakla bakalım ne olacak... Tekrar kaybolursa sakladığın noktayı gören bir yere kamera koy :giggle:

Yav Allah Allah... Şaşılacak şey. Para halbu ki kim napsın. Ayaklanıp gitmşö demek ki

Altın olsa yorumlar yapabilirde, ancak sizinki kağıt para sanırım. Bu işi kamera yerleştirip izlemek çözer. Bu arada paranın rüzgar etkisiyle uçup savrulmayacağına da dikkat etmek lazım. Tabi siz bütün tedbirleri aldıysanız kamera çözer. :)

Paranızı değerli eşyalarınızı besmele çekerek koyun ALLAH TEALANIN izniyle birdaha olmaz

Geri