Geleceğin görünür olduğu bilimsel olarak bile ispatlandı artık. Kimsenin de başına hiç bir şey gelmiyor. Korku yaymaktan vaz mı geçsenizHiçkimse göremez geleceği yalnız yaratıcı bilir. O görüyoruz diyenler genelde olumsuz şeyleri önceden görür mesela birinin kaza yapacağını görür bunu ona hissettiren cinlerdir. Cinler önce bu haberi verir rüya yoluyla fal yoluyla vs sonra bu olayı gerçekleştirmek için uğraşırlar. Örneğin kaza yapacağı bilgisi verilen adama trafiğin yoğun olsuğu bir anda vesvese olumsuz düşünceler vs verir adamda kaza yapar sonra da derler ki gördüm çıktı. Bu yüzden faldan uzak durun diyorlar siz geleceği gördüm sanarken başınıza kötü olaylar çekiyorsunuz dikkatli olun saygılar.
Bilimsel olarak ispatlandığına dair ben bir kaynak bulamadım, lakin geleceği görmekle ilgili yapılıp anlamlı sonuçlar elde edilen bir çok deney var. Mesela benim dikkatimi çeken deneylerden bir tanesi kehanet bürosu deneyi. Aberfan heyelan faciası yaşandıktan sonra köylüler arasında bazı çocukların yaklaşan felaketi ve kendi ölümlerini önceden gördüklerine dair anlatılar yayılmaya başlıyor. Bu olayla ilgilenen ve önseziler üzerine araştırmalar yapan psikiyatrist John Barker da Aberfana giderek tanıklıkları toplamaya başlıyor. Bunlardan en çok bilinen örneklerden biri, on yaşındaki Erly Mai'nin faciadan bir gün önce annesine anlattıgı rüyasında okulu yerinde görememesi, üzerine siyah bir şeyin inmiş olduğunu söylemesi veya yedi yaşındaki Paul Davies'in olaydan bir gün önce, bir tepeyi kazmaya çalışan bir kalabalığı çizdiği üst tarafında "son" yazan bir resim yapmış olması olabilir.Bilimsel olarak nasıl ispatlandı rica etsem bize de anlatır mısınız? İlk kez sizden duyuyorum bunu.

Siz biraz araştırın bir zahmet sitede kuramlar ve yaklaşımlar defalarca anlatıldı. 6 saniye deneyini bir araştırın, jung araştırın, büyük savaşlar öncesi insan tepkilerini inceleyen deneyleri araştırın. Kırmızı gül deneyini araştırın yüzlerce çalışma varBilimsel olarak nasıl ispatlandı rica etsem bize de anlatır mısınız? İlk kez sizden duyuyorum bunu.
Peki bu konuda geleceği görebilmem için ne yapmam lazımSiz biraz araştırın bir zahmet sitede kuramlar ve yaklaşımlar defalarca anlatıldı. 6 saniye deneyini bir araştırın, jung araştırın, büyük savaşlar öncesi insan tepkilerini inceleyen deneyleri araştırın. Kırmızı gül deneyini araştırın yüzlerce çalışma var
Bu durumun cahillikle ne alakası var bilmediğim için araştırma yapıyorum araştırmak mı cahillik oluyorBu tipler benim Niye sitem de. İlim bilmez bilim bilmez, ezoterik yaklaşım bilemez bir tane kitap okumaz. Gelir boş boş konuşur. Niye çünkü boş konuşmaktan başka çaresi yoktur. Cahilliğizi lütfen yakın çevrenize gösterin ben tahammül etmek zorunda değilim.
Gören ayna bölümünü inceleyiniz, batı majisi ve doğu maji bölümünü de sitede bu konuda onlarca farklı çalışma ve teknik var.Peki bu konuda geleceği görebilmem için ne yapmam lazım