Pagan geleceği görebilir mi?

Hiçkimse göremez geleceği yalnız yaratıcı bilir. O görüyoruz diyenler genelde olumsuz şeyleri önceden görür mesela birinin kaza yapacağını görür bunu ona hissettiren cinlerdir. Cinler önce bu haberi verir rüya yoluyla fal yoluyla vs sonra bu olayı gerçekleştirmek için uğraşırlar. Örneğin kaza yapacağı bilgisi verilen adama trafiğin yoğun olsuğu bir anda vesvese olumsuz düşünceler vs verir adamda kaza yapar sonra da derler ki gördüm çıktı. Bu yüzden faldan uzak durun diyorlar siz geleceği gördüm sanarken başınıza kötü olaylar çekiyorsunuz dikkatli olun saygılar.

Hiçkimse göremez geleceği yalnız yaratıcı bilir. O görüyoruz diyenler genelde olumsuz şeyleri önceden görür mesela birinin kaza yapacağını görür bunu ona hissettiren cinlerdir. Cinler önce bu haberi verir rüya yoluyla fal yoluyla vs sonra bu olayı gerçekleştirmek için uğraşırlar. Örneğin kaza yapacağı bilgisi verilen adama trafiğin yoğun olsuğu bir anda vesvese olumsuz düşünceler vs verir adamda kaza yapar sonra da derler ki gördüm çıktı. Bu yüzden faldan uzak durun diyorlar siz geleceği gördüm sanarken başınıza kötü olaylar çekiyorsunuz dikkatli olun saygılar.
Geleceğin görünür olduğu bilimsel olarak bile ispatlandı artık. Kimsenin de başına hiç bir şey gelmiyor. Korku yaymaktan vaz mı geçseniz

Paganizm doğa dinlerinin toplamına verilen bir addır, geleceği gören paganlar olduğu gibi geleceği gören hristiyan ve müslümanlar da vardır yani böyle olduğunu düşünüyorum, eğer geçmiş ve gelecek insan icadı kavramlar değillerse. Son yıllarda geçmiş ve geleceğe olan inancımı kaybediyorum ama yine de bir yerlerde geleceği görebilen insanların olduğuna inanıyorum, enazından enerjisel olarak hissedebiliyorlardır

Bilimsel olarak nasıl ispatlandı rica etsem bize de anlatır mısınız? İlk kez sizden duyuyorum bunu.
Bilimsel olarak ispatlandığına dair ben bir kaynak bulamadım, lakin geleceği görmekle ilgili yapılıp anlamlı sonuçlar elde edilen bir çok deney var. Mesela benim dikkatimi çeken deneylerden bir tanesi kehanet bürosu deneyi. Aberfan heyelan faciası yaşandıktan sonra köylüler arasında bazı çocukların yaklaşan felaketi ve kendi ölümlerini önceden gördüklerine dair anlatılar yayılmaya başlıyor. Bu olayla ilgilenen ve önseziler üzerine araştırmalar yapan psikiyatrist John Barker da Aberfana giderek tanıklıkları toplamaya başlıyor. Bunlardan en çok bilinen örneklerden biri, on yaşındaki Erly Mai'nin faciadan bir gün önce annesine anlattıgı rüyasında okulu yerinde görememesi, üzerine siyah bir şeyin inmiş olduğunu söylemesi veya yedi yaşındaki Paul Davies'in olaydan bir gün önce, bir tepeyi kazmaya çalışan bir kalabalığı çizdiği üst tarafında "son" yazan bir resim yapmış olması olabilir.
1784761809259.webp

Tüm bunlar John Barker'a gelecekte yaşanacak kolektif olayların öngörülebilir olduğunu düşündürmüş olacak ki 1966 yılının sonlarına doğru kehanet bürosu deneyini başlattı.
John, Evening Barker gazetesi okurlarından rüyalarını kendısıne göndermelerını istedi ve gönderilen rüyalar 11 puanlık bir puanlama sistemine göre puanlandırıldı. Sıradışılık için 5, doğruluk için 5 ve zamanlaması için 1 puan verilecekti. Mektuplar geldikçe gazetenin bilim editörü ve john barker iki kişinin diğerlerinden farklı oldugunu, aberfan faciası hakkında halka acıklanmayan bilgiler verdiklerini fark ettiler. Mektuplar sayesınde öngörülen olayların 18 tane oldugu düşünülüyordu ve bu olayların 12 tanesini bu iki kişi bildirmişti. Kehanet bürosu açıldıktan bir yıl kadar sonra bu iki kişi hiçbir işbirliği olmaksızın birbirlerinden habersiz şekilde john barker'ın yakında öleceğini öngördüler ve gerçekten de beklenildiği gibi ağustos 1968'de John Barker beyin kanamasından hayatını kaybetti. Böylece kehanet bürosu deneyi de bitmiş oldu. Bu deneyi kendi çapında Türkiye'de de sürdüren bir araştırmacı var fakat sitede isim vermek yasak oldugu için kim oldugunu söyleyemeyecegim. Araştırırsanız mutlaka bulursunuz.

Bilimsel olarak nasıl ispatlandı rica etsem bize de anlatır mısınız? İlk kez sizden duyuyorum bunu.
Siz biraz araştırın bir zahmet sitede kuramlar ve yaklaşımlar defalarca anlatıldı. 6 saniye deneyini bir araştırın, jung araştırın, büyük savaşlar öncesi insan tepkilerini inceleyen deneyleri araştırın. Kırmızı gül deneyini araştırın yüzlerce çalışma var

Bu tipler benim Niye sitem de. İlim bilmez bilim bilmez, ezoterik yaklaşım bilemez bir tane kitap okumaz. Gelir boş boş konuşur. Niye çünkü boş konuşmaktan başka çaresi yoktur. Cahilliğizi lütfen yakın çevrenize gösterin ben tahammül etmek zorunda değilim.

Siz biraz araştırın bir zahmet sitede kuramlar ve yaklaşımlar defalarca anlatıldı. 6 saniye deneyini bir araştırın, jung araştırın, büyük savaşlar öncesi insan tepkilerini inceleyen deneyleri araştırın. Kırmızı gül deneyini araştırın yüzlerce çalışma var
Peki bu konuda geleceği görebilmem için ne yapmam lazım

Bu tipler benim Niye sitem de. İlim bilmez bilim bilmez, ezoterik yaklaşım bilemez bir tane kitap okumaz. Gelir boş boş konuşur. Niye çünkü boş konuşmaktan başka çaresi yoktur. Cahilliğizi lütfen yakın çevrenize gösterin ben tahammül etmek zorunda değilim.
Bu durumun cahillikle ne alakası var bilmediğim için araştırma yapıyorum araştırmak mı cahillik oluyor

Geri