"Gizlimabet Parapsikoloji Platformu"

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Özel Mesajlar

dynamic apnea

Kayıtlı Üye
Arkadaşlar, sitemiz parapsikoloji sitesidir... Konular paylaşımlar bu yönde verilmektedir.. Sizlerin üye olması yeni fikirler yeni metodlar ortaya çıkaracaktır, bilgi edinmek, egitim almak isteyenler için yapılan çalışmaları doguracaktır... Ancak bazı üyelerimiz siteyi arkadaşlık sitesi gibi algılıyor olmalı ki, hiçbir paylaşımda bulunmadan sadece özel mesajlarla belirli kişilerle diyalog halindeler... Yada bazı üyelerimizin bilgileri o kadar çok derin ki bunu sadece özelden paylaşıyorlar... Yada kendisi bilgisinin derin oldugunu ancak bu şekilde ortaya atabiliyor yazacak yada paylaşacak kadar bilgi sahibi degil.... Bu şekilde davranmaya devam eden, herhangibir katkısı olmayan arkadaşların üyeliklerinin yeniden degerlendirilmesini Mabet Editörümüzden rica edecegim...
 
Yönetici olarak ben de bu durumu yakından takip ediyorum. Bazı üyelerimiz kendilerini çok üstün veya derin sanıyorlar. İnsanlara yardım etmek isteyen veya iyi niyetli olanlar zaten açıktan yazacaklarını yazarlar. Ancak genele verilmesini yasakladığımız çok özel uygulama veya bilgileri de, ancak bizden izin aldıktan sonra paylaşmaları gerekmektedir. İster genele, ister özel mesajla ne insanları kandırın ne de bizim tasvip etmediklerimizi insanlara vermeyin. Bu işler oyuncak değil, dala vere hiç değil, hatta keyif işi de değil. Bu türlü bilgi ve uygulamalar hem ciddiyert hem de dürüstlük ister. Uyarımız yerine ulaşmıştır. İlgisi olmayanların zaten rahatsızlık duymasına gerek yoktur.
 
Hak veriyorum sizlere. Öncede yazdığınız bir ileti ya da konudan yola çıkarak mail adresi istemeye kadar gidiyor. Kendi profil sayfama özel mesaj atmayın yazacaktım sorun olur diye vazgeçtim. Artık konuda paylaşmıyorum zaten. Eski üyeler değilde, yeni üyelerden bazıları biraz sorunlu :ban:
 
Hak veriyorum sizlere. Öncede yazdığınız bir ileti ya da konudan yola çıkarak mail adresi istemeye kadar gidiyor. Kendi profil sayfama özel mesaj atmayın yazacaktım sorun olur diye vazgeçtim. Artık konuda paylaşmıyorum zaten. Eski üyeler değilde, yeni üyelerden bazıları biraz sorunlu :ban:
Bildiğiniz gibi herhangi bir rahatsızlıkta yönetime şikayet etme hakkınız var. Buna göre değerlendirme yapılır.
 
Sorunlu olduğunu düşündüğünüz kişileri Sevgili Yesil Cingene'ye bildirebilirsiniz. Gerçekten sorunlularsa bunu yapmanız herkes adına iyi olur.
 
Bundan sonra sitede moderatörler de dahil olmak üzere kesinlikle özel mesajlarda mail veya msn adresi verildiğini saptarsak üyeliğiniz sonlandırılacaktır. Edepsizliğin de bu kadarı! Üyelerimiz bize şikayetle geldiler. Bu ne pervasızlık! Burası arkadaşlık sitesi mi ki insanlara tanımadan etmeden şu şekilde özel mesaklar gönderiliyor!
-Selam sizinle tanışıp konuşmak isterim sizin için de sakıncası yoksa benim msnim *****@***** ekleyin isterseniz.
-Neden?
-Çünkü maji hakknda knşmak için bn burada kontejyan,urum vs. msn adresi aldm yani kısaca kndmizi geliştrmk için tabiikide sizin içn bir sorun olmazsa:)
-yani sanırım gelişmek istersem urum,kontejyan,chillout ve yule sanırım en yetkin kişiler onlara sorabilirim.ben anlamadım tam olarak amacınızı.
-amacm sizinle knuşup birbirimize deneyimlerimizi anlatırsak ikimz içinde ilerleme olacağını düşünyorum en azndan bnm için:)
-Ya siz beni tanıyomusunuz ki bir deneyimim olabileceğini düşünüyorsunuz?İlerlemek için site yeterli. Yeterli gelmezse de yöneticler falan var sorarım hem foruma yazarım.Bu sitede bu tür şeyler olduğunu bilmiyordum yani özel msnlerde falan deneyimler.Yani tanımam etmem niçin bu şekilde bir yaklaşımda bulunuyorsunuz?Teşekküğr ederim ben böyle iyiyim.Sorum olursa da soracaım kişiler belli zaten.
Bu şekilde gidiyor....
Üstelik bir de yönetimden habersiz sözde buluşmalar ve gruplaşmalar varmış! Neymiş!? Bilgi paylaşıyorlarmış ve gelişiyorlarmış! Site yetmedi alim oldunuz bir de böyle mi gelişeceksiniz! Bundan sonra YÖNETİM yani KIRMIZI NİCK dışında en ufak bir site dışı görüşme biçimine girildiğini gördüğümde bu koşulsuz yasaklanma sebebiniz olacaktır! Bu kadar NET ve KESİN!
 
Geri
Üst