"Gizlimabet Parapsikoloji Platformu"

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Özel mesaj gönderemiyorum sanırım

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan Lymon
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Lymon

Kayıtlı Üye
Defalarca denememe rağmen gönderilen mesajlar kategorisi boş görünüyor. Denediğim kişiler: 1 normal üye, 1 mabet sahibi.
Aciliyeti vardır.

bende de gözükmüyor giden mesajlar. bunun sebebi gitmediği değil zaten gözükmemesi. cevap gelince gözüküyor giden mesajın alıntısı.

Gönderilenler kısmı her zaman boştur eğer mesajınıza cevap gelirse zaten alıntı şeklinde çıkacaktır.

Evet sayın mexxo haklı. Ayarlardan gönderilen mesajları kayıt etme seçeneğini aktif etmeniz gerekir. Üye kontrol paneli> Özel mesaj ayarları> Gönderilen özel mesajlar>Gönderilen mesajlar klasörüne kayıt et. seçeneğini işaretleyin ve değişiklikleri kaydedin. Gönderdiğiniz özel mesajlar, gönderilen özel mesajlar adlı klasörde gözükecektir. Özel mesaj gitmemesinin 2 sebebi vardır. Göndereceğiniz kişinin özel mesaj klasörünün dolu olması ya da özel mesaj yasağı almanız. İki seçenekten biri olsa özel mesaj gönderirken uyarı olarak karşınıza çıkardı. Sevgiler. :)

Hepinize ayrı ayrı teşekkür ediyorum. Gitmediğini sandım bi an konu açmak istemezdim ama daha yeni olduğumdan af buyurun.
Doğayla kalın.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri