"Gizlimabet Parapsikoloji Platformu"

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Osho Zen tarot hakkında yardım..

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan Hera34
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Hera34

Kayıtlı Üye
Merhaba,
Birkaç gün önce kendime osho zen tarot kartlarını aldım.
Ancak hakkında çok detaylı bilgiye sahip değilim, örnek teşkil etsin diye kendime bir Elmas açılımı yaptım.
Çok ayrıntılı bir şekilde olmasa da yaşadığım durum ile alakalı zihinsel düşüncelerim kartlara yansımış durumda.
Kartlara sahip olan, bana öneri sunabilecek ya da yardım edebilecek olan arkadaşlarım varsa çok mutlu olurum.
Teşekkürler :)

Cevabınız için teşekkür ederim, dilerim birileri gerekli bilgiyi verir :)
Zaman konusunda yardımı olan bir deste derken, sizin de bilgilerinizi alabilir miyim. En azından birike birike gider desteler hakkındaki bilgiler

Bu kartlar bildiğim kadarıyla kehanet verme yönünden çok, kişiye rehberlik etme amacı taşıyor.

Zen tarotu geçmiş yada gelecek tahmini yapmıyor.O an aklımızda olan düşüncelere çözüm amaçlı bizimle bu kartlar.Zen tarotu kişisel gelişimi ön planda tutar.Osho yaratıcılığı ne de olsa...Ben çok güzel ,enerjisi yüksek bir set olduğunu düşünüyorum.
Ekli dosyayı görüntüle 7317

Yani meditasyon amaçlı kullanabilirim yalnızca?
Teşekkür ediyorum cevabınız için :)

Yani meditasyon amaçlı kullanabilirim yalnızca?
Teşekkür ediyorum cevabınız için :)
Rica ederim.Bir zaman önce bu kartlar bir derginin hediyesi olarak mini kart basımı halinde elime geçmişti.Her kart öyle iyi ifade edilmişki...Bilinçaltını izahı muhteşem.Evet kartın asıl amacı meditasyona yönlendirerek kişideki iyileşmeyi sağlamak.Tabii daha derinlerde ifade ve yorumları varmıdır bilemiyorum.:)

Geri