"Gizlimabet Parapsikoloji Platformu"

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Örümceğe üfledim öldü

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

King-Of-Stellar

Kayıtlı Üye
Bir saat önce banyodayken kaçmaya çalışan örümçeğe üfledim düşüp öldü. Bence bu durum normal değil :/ Sizce bu nasıl ola bilir?
 
Nefesiniz kuvvetliymiş :) Şaka bir yana düştüğünde suyla temas etmişse ölmüş olabilir.
 
Düştüğü için ölmüşte olabilir. O zaman bu durum normaldir.
Belkide nefesinizden etkilendiği için öldü. O zaman bu durum paranormaldir.
 
Ölü olan bir örümceğe üflemiş olabilirsiniz. Örümceklerin ağları en küçük titreşimden etkilenir ve hareket ediyormuş algısı yaratabilir. Siz ağı gözle göremeye de bilirsiniz.
 
Örümçeğin yere düşerek ölmesi mümkün değil. Çünkü yerle mesafesi çok azdı.

Ben onu kaçarken farkettim. Yani ölü değildi.

Benim aklıma büyü geldi. Bir kaç yıldır hayatım kötülüğe doğru gidiyor. Etrafımda bir tane bile olsun beni savunacak insan kalmamış. Hepsi beni tersliyor, kötülüyor. Ama bana kim büyü yapabilir diye düşünüyorum, aklıma hiç kimse gelmiyor. Kendimce kötü biri değilim. Sigara, alkol almıyorum ve namazım, orucum yerinde. İnsanların bir birlerine saygı göstermesini sevmesini istiyorum bu kadar. Büyü ola bilirmi?
 
Neden bu şekilde hemen büyüye yoruyorsunuz. İyi düşünün iyi olsun. Örümcek düşüp öldü diye bundan büyü sonucu çıkarılacağını hiç sanmıyorum.
 
Hayır olamaz. Son yapılan araştırmalar hayvanların hasta insanların nefeslerinden etkilendiğini gösteriyor, kanser teşhisi için köpekleri kullanmaya başladılar. Eğer bu araştırma ile bu durum arsında bir paralellik varsa bir genel kontrol yaptırmanızı tavsiye ederim.
 
Bir örümceğe üfledin, öldü ve bunun bir büyüden kaynaklandığını düşünüyorsun.

Belkide örümceğin eceli gelmiştir. :)
 
Üzerinde büyü olan kişiler örümceğe üflerse öldürme gibi bir paranormal duruma sahip olmazlar. İşlerinizin aksi gitmesi üzerinizde büyü olduğundan değil, hayatınızdaki monotonluğun sıkıcılığına kendinizi kaptırmanızdandır. Çekim yasası ile tüm olumsuz olayları kendinize çekmişsiniz. Bu o kadar açık bir şekilde görülüyor ki yazdıklarınızdan. Çözümünüz ise evrensel yasaları doğru uygulamaktan geçiyor. Kişisel gelişim yöntemlerinden uygun olanları seçerek bir günde bile hayatınızı bolluk, bereket ve mutluluk içinde yüzer hale çevirebilirsiniz. Yeter ki içten uygulamak isteyin ve hakkıyla uygulayın.
 
İşlerimin ters gitmesinden dolayı bir konu açmıştım. Son 3-4 yıldır hayatım sönmüş gibi. 4 işte çalıştım 3 günden fazla devam etmedi. Tanıdığım insanlar bir olup bana hep öğüt veriyorlar. Kendimden şübhelenmeye başladım.
 
O zaman sayın Origanum'un da söylediği gibi evrensel yasaları doğru uygulamaya çalışın. Kişisel Gelişim bölümünde güzel yazılar var. Bol bol okuyun, okuduklarınızı hayata geçirmeye çalışın. Bunun yanında size teknikleri uygulama konusunda yardımcı olacak profesyoneller de var. Sağlığınız yerindeyse gerisi hallolur. Yeter ki isteyin. Sonuçta bizler de burada yardım için varız. Sevgiler.
 
Örümcekler hatta başkada böcekler, kendilerine yaklaşıldığında,
yada temas etmeye çalışıldığında zarar görmemek için ölmüş taklidi yapabiliyorlar.

bu onların kendilerini koruma ve savunma yöntemi,
ölmemiş olabilir.

Bu son yıllarda hiç alışılmadık enerji dönüşümleri olmakta, tüm evrende bu böyle,
insanların hayatları, içdünyaları çok kapsamlı bir dönüşüm içerisinde.

Birçok sebep ve açıklaması mümkün.
Onlara girmeyeceğim.

Ben anlatırsam dini bakımdan anlatabilirim çünkü,
herkes kendi idrak lisanına uygun platformlardan bunun araştırmasını yapabilir.
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst