"Gizlimabet Parapsikoloji Platformu"

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Ormanda Cin Düğünü.

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan Apollo11
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Apollo11

Banlı Kullanıcı
Selamunaleyküm değerli dostlar. Alt kattaki komşumuzun başına gelen bi olayı anlatıcam. Benim çocukluk arkadaşımın halasının eli ters yani yamuk bi gün sordum neden böyle olmuş diye anlattı tabiki. Bi akşam sivasta köydeyken halası evde oturuyomuş dışardan sesler geldiğini duymuş ormanın içinde ateş yanıyomuş acayip sesler davul zurna sesleri vs geliyomuş arkadasimin halasida akıllı oraya dogru taş atmış attığı gibide haliyle cinler elini ters çevirmiş o gün bu gündür elinin bi tanesi ters ve konuşmasıda düzgün değil pek anlaşılmıyor. Sağlıcakla :)

bu tür vakalar anadolunun muhtelif beldelerinde anlatılır bence gerçekliğide vardır velevki düğünleri çok meşhurdur cinlerin ben annennemden biliyorum çoğu kez gece yarılarına davul zurna sesleri duymuş ve oda cinlerin düğünü olduğunu fark ediyormuş bir süre sonra alışmış.

bende duymuştum düğünlerini hatta onların belli bölgeleri varmış o bölgelere geçersen musallat oluyolarmış felan diye...

ben aydınlıyım, bizim burda bir belde var ve o belde de şeytan deresi denen bir yer var. bu bahsettiğiniz şeyler hergün orda olur. buna şahit olanlar o beldenin tümü desek yalan olmaz. bende bir keresinde cesaretlendim gidip görmeye ama cesaret yarı yolda su koyuverdi.çünkü gidenlerin çoğu orda gördükleri karşısında bir hoş oldular...

askerde bu şekilde deliren bir kaç asker var , dağ eteklerindeki cin düğününe şahit olupta aklı giden
illa dağ eteğinde olmuyo tabi su kenarı falan da olur ne biliyim onlara kalmış bişey artık

Bi akşam sivasta köydeyken halası evde oturuyomuş dışardan sesler geldiğini duymuş ormanın içinde ateş yanıyomuş acayip sesler davul zurna sesleri vs geliyomuş arkadasimin halasida akıllı oraya dogru taş atmış attığı gibide haliyle cinler elini ters çevirmiş o gün bu gündür elinin bi tanesi ters ve konuşmasıda düzgün değil pek anlaşılmıyor. Sağlıcakla :)

Sonucda adamlarin dügününe tas atmis, bunu insanlarin dügününde yapsan herhalde cenazelik olursun...

Gene ucuz yırtmış bunu normal bir insana yapsan daha kötüsünü yapardı. Gene cin insaniyetli galiba rahmani bir cindir.Hristiyan cin olsa affetmezdi.

Hristiyan cin olsa affetmezdi deyip yanlış bilgi vermeyin. Bilinçaltındaki "Hristiyanlar kötüdür" kalıbından ileri gelen bir görüştür o.

Belliki tasalluta maruz kalmayan bunu bilemez. gayet normal ama gerçek şu ki, isterlerse müdahale ederler. bir hak dogmuşlugu var. hem bırakın onlar da bu dünyada eglensinler canım. Adı üstünde düğün dernek yani.

benim hocamda bu tür bir şeye denk gelmiş, onların yanlarına gidip selamun aleyküm demiş, bana diyorki ''eğer bir düğün görürsen selamun aleyküm de eğer aleyküm selam derlerse sıkıntı yok rahatça dolaş eğer terslerlerse dua ile birlikte kaç ordan.'' hatta bazen düğünlerine bile davet ediyorlarmış müfti's sakaleynleri.

merhaba cinler dügün dernek eglence ortamını severler ..bu durum olabılır tabıkı..ellerının sekıl degıstırmesı yada carpılma durumuda dogrudur çarpılma denılen durum ınsan ve cinlerın enerjılerının zıt olması devamında ıse temas halınde muhakkak ya bır ürperme eger cinin enerjısı cok güçluyse bu yanık sekıl bozukluguna kadar uzanır bazen musallat durumlarında ıse cinin bedene süreklı gırıp cıkıldıgı ıcın kalıcı yada gecıcı hasarlar bırakabılıyorlar çünkı ınsanın sahıp oldugu sistamatık bır enerjı mekanızması vardır onu alt üst edıyorlar halıyle kan kanserınden tutunda gırdıklerı noktalarda hasarlar bırakabılıyorlar onlardan korunmanın en buyuk yolu varsa musallat süreklı beynı basta olmak üzere çembere korumaya alması eger beyın ve kalp korunma halınde ıse dokunmaya cekılnırler

eskiden yaşanmış bir hikaye anlatırdı büyüklerimiz. Mahallemizde eskiden yaşamış bir adamın başından geçer..olayın geçtiği yerde şehitlik var ve ağaçlık açık bi alan şehrin kenarında bir yer de yol üstünde fabrika var ve vardiyalı çalışan olarak çalışan bu adam orda bir gün sabaha karşı işten çıkıp şehitlik anıtının yolundan geçerken uzaktan tef sesleri duymuş ve bu saatte napıyo bunlar diyerekten sesin olduğu yere doğru yaklaşmış o yöndeki topluluğa hadi şu şarkıyı çalında bende oynayayım diye şarkı isteğinde bulunmuş ve ortadan bi anda hepsi kaybolmuş.. adamda o korkuya kapılıp eve zor atmış kendini sonradan olayı etrafta anlatınca cin düğününe denk geldiğini söylemişler..

babam anlattığına göre oturdukları mahallede cinlere meraklı bir kadın varmış ve birgün bu kadın hüddam daveti yapmış evde halam ve o kadın varmış halam tabi o zamanlar ufak diye yanındaymış daveti yapan kadının halama suya baktırdığını ve dualar okuduğunu suda çirkin varlıklar gördüğünü ve evin bütün camlarının büyük bir gürüktüyle patlayıp evden zor kaçtıkları bütün mahallenin başlarına topladıkları ve daveti okuyan kadının saçlarının dimdik oldğunu babam görmüş ve kadın ağlıyomuş ne oldu diye sorulduğunda ölmüş olan yakınlarımın(anne,baba vs.) kılığına girip geldiklerini sonrasında kadının üstüne ceset attığını söylemiş kadın 1 hafta eve girememiş ve duaları aldığı kişiden yardım isteyip eve defetme dualarını okutmuş..

Bende sivaslıyım. Bizim köylerde çok olur öyle şeyler. Yazın tatile diye gidiyorum. Böyle korkunç şyler dinleyip geliyorum :D

Geri