"Gizlimabet Parapsikoloji Platformu"

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Onyx tasi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

cileklikadin

Kayıtlı Üye
Arkadaslar iyi gunler,onyx tasindan bileklik alacagim sevgilim ve kendim icin,sizce iyi midir,ozellikleri neler ve arindirmam gerekli mi o tasi. Ve baktigim bileklikte tas cok matti normal mi? Oyle mat mi oluyor oniks yoksa dogal hali degil midir

Zaten takı olarak hiçbir zaman doğal halde kullanılmaz,kesme ,parlatma gibi işlem görür taş. Oniksin anlamı nette sayfalarda var,bakın işinize yarıyorsa alın. Oniks parlak olur ,keskin köşeleri günışığına tutunda kahverengi göZükür,mat olmaz tam aksi siyah bir cam gibidir. Size oltu taşı demiş olmasınlar? Neden sevgilinizde hematit veya Gül kuvars değil de oniks alacaksınız onu anlamadım?taşın rengi mi önemli manası mı?sevgililer arası çekimi,uzakta olanlar arası telepatiyi kurmak için hematit takılır karşılıklı. Hayata ve sevgiliye sevgi duygusunu arttırmak için Gül kuvars, aşk ve sadakat için kalp taşı zümrüt takılır.

sevgiler

Biz uzaktayiz acaba hematit mi alsam daha iyi? Oniks yaziyordu ama bilmiyorum,sizce gul kuvars ve hematit birlikte takilabilir mi

sevgili çileklikadın bugün bende bir takıcı dükkanında taşlara bakıyordum hatta aldımda, kendi taktığım yüzüğü gösterdim bana ateş opal dedi ve anlattı ben tabi şaşırmış bir şekilde dinliyorum çünkü uzunca süredir ay taşı taktığımı sanıyordum öyle söylenmişti, takıcıda hangi taşa elimi atsam elime de direk ateş opali alıyorum dikkatini çekmiş ama bana iyi geliyor dedim onun bana sözü zaten sürekli hangi taşa elini atsan o taşı seçiyorsun ,senin ihtiyacın olan taşı sen zaten seçiyorsun dedi ,ben inanırım deneyimledim ama yinede farklı taşçılara gidip ay taşı mı değil mi araştıracam,sende bence alacağın taşları iyice araştırmalısın bazen satmak içinde istediğin taş yerine farklı bir taş sunabiliyorlar...sevgiler...

Biz uzaktayiz acaba hematit mi alsam daha iyi? Oniks yaziyordu ama bilmiyorum,sizce gul kuvars ve hematit birlikte takilabilir mi
Evrene direk mesaj gönderirseniz dönüşü daha çabuk olur. İsteğinizi dallanıp budaklandırmAyın,net olun. Bu nedenle tavsiyem tek taş grubunu kullanmanız. Durumunuza göre hematiti tercih edin.Ikiniz de aynı yerinizde taşıyın ve taşı alınca temizleyin, niyetinizle hem kendinizin hem sevgilinizin taşını kodlayın. Nasıl yapılacağı sitede başlık halinde var,detayları göreceksiniz.Baş bölgesine ve kalbe yakın durmalı taş, yani bilek değil boyun daha uygun.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri