"Gizlimabet Parapsikoloji Platformu"

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

önerilerinizi merak ediyorum

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan Aglet
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Aglet

Kayıtlı Üye
herkese merhaba. evime minik bir yavru kedicik gelecek. isim konusunda karasız kalıyorum. kedilerin mistik varlıklar olduklarına inanıyorum. ismi bana ve evime şifa, şans, bilgelik, sezgi, ışık, huzur, farkındalık getirsin istiyorum. kendisi erkek ve rengi de sarı :) önerileriniz varsa çok mutlu olurum.

herkese merhaba. evime minik bir yavru kedicik gelecek. isim konusunda karasız kalıyorum. kedilerin mistik varlıklar olduklarına inanıyorum. ismi bana ve evime şifa, şans, bilgelik, sezgi, ışık, huzur, farkındalık getirsin istiyorum. kendisi erkek ve rengi de sarı :) önerileriniz varsa çok mutlu olurum.
Bir kedi isminin bu kadar şeyi aynı anda getireceğini düşünmüyorsunuz umarım..
Kedinizin şansı bahtı bol olsun.. mutlu ve huzurlu bir hayatınız olsun.
Portakal, Efe, Korsan, Lucky, Üzüm .. bunlar iyi gibi..
Kedinizin ismi belli olduğunda lütfen buraya yazmayın sizde gizli kalsın.. Kedinizin adını açıklamak için pek güvenli bir ortam değil bizler nelerle uğraşıyoruz bazen, minik bebeğinizi koruyup kollayın kem gözlerden ;)

Ben olsam herhalde Altın koyardım. Benim ilk kedimin adı için tavsiye istediğimde buradan sevgili bir üyemizin tavsiyesine uymuştum. Bana kendimi hatırlattınız. 😊

Osman olabilir. Benim tek gözlü bir kedim var. Onun adı Korsan. O yüzden Korsan koymani tavsiye etmem. Bahtı kara olmasın hayvancağızın.

Cemil olabilir mi cemil? Suat,yusuf orhan ? Bilemiyorum…😂
Ben olsam game of thrones karakteri olan Joffrey’in ismini koyardım😂

Safirah - Erkek
Şekina - Dişi

Geri