"Gizlimabet Parapsikoloji Platformu"

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

ölüm sonrası

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan eray_2
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

eray_2

Kayıtlı Üye
Arkadaşlar gerçekten kanıtlayacak olan söyleyebilir mi ölümden sonra yaşam var mı? yoksa öldükten sonra uyku gibi hiçbişeyden haberimiz olmayacak mı? çok düşünüyorum bu konuyu? eğer beynimiz ölüyosa hücreleri falan rüya da göremeyiz yani bana göre ölüm de herşey biter. kendinden bile haberin olmaz. yokluğa bürünürsün. bayıldığımda bilincimiz gittiğinde o anda her yer karanlık oluyo. bence ölümden sonra yaşam yok. ve bir de din niçin vardır. dünyanın düzeni için vardır bence. eğer din olmasaydı ölümden sonra yaşam olmasaydı herkes birbirini öldürürdü. düşüncelerinizi bekliyorum. kanıtlarınız ve düşüncelerinizi belirtmenizi istiyorum..

ölüm sonrasının kanıtı kim, nasıl verebilir ? bunun kanıtı yok tabiki, inançlarımız var.
ben ölümden sonraki yaşama inanıyorum, astral seyahat halindeyken nasıl bedensiz olarak bilincimiz oluyorsa öldükten sonra da öyle olacak gibi bir düşüncem var.
ruh baki kalır ama bedenimize bir daha dönemeyiz diye düşünüyorum.

astral seyahati hiç yapmadım siz yaptınız mı? astral seyahati de beynimiz yapıyorsa?
zaten herşey beynimizin içinde. diğer evrenlere boyutlara açılan kapılar beyinde.
beyindeki kapılara ulaşmak içinde kalp çakrasının iyi durumda olması lazım

soyut kavramların doğruluğu herkesin kendi içinde keşfetmek lazım.
kendi adıma ölüm ötesine inanıyorum.
çünkü bir ölüm ötesi deneyimim oldu.ışıklı tünel gerçek.gördüm.
hatta yanımda birde eşlikçi eşlik eden biri vardı ve ssöylendiği gibi ışık varlığıydı en ufak bir yargılaması
yotu sevgi doluydu.burada kalmaya karar vernce geri döndüm
öyd deneyimi yaşayan insanlarlada karşılaştım.
yani kısaca evren bunun ispatını yaptı inanıyorum
dinleride çok fazla önemsemiyorum
insan ayrımıda çok yanlış
çünkü tanrı insanın hangi inançtan olduğuna değil gönlüne bakar

Eger herseyde bir denge ve ahenk mevcut ise bunu yapan baska bir irade sahibi var olmalı. O varlık da eminim ki insanları ve diger butun varlıkları bosuna yaratmamıstır. Hayatın icinde ölüm olması ve icindeki herseyin fani oldugu bir dunyada sonsuzluk fikrinin ortaya cıkması sonsuz hayatın en büyük kanıtıdır bir de bu yönden bakabilirsiniz:)

Burada herkes kendi inancına göre cevap verecek ve sizin kafanız daha da çok karışacak.Size tavsiyem sakin sakin tüm dinleri araştırınız ve aklınızın ve kalbinizin sesini dinleyim.Umarım doğru yolu bulursunuz...

dinler ölüm ötesi hakkında çok fazla bilgi vermez yadaüstü örtülü olarak verir
kişi tekamül olarak ilerideyse ve kendide psişik olarak bazı şeyleri deneyimlemişse ancak dinlerin üstünü
örterek veya mecazi olarak anlatmak istediği bilgiyi algılayabilir.

Fiziksel beden dışında yada görebildiğimiz fizik evren dışında göremediklerimiz farkında olamadıklarımıza inanıyorsan ,ki bu sitede bunlar tartışılıyor,ruh diye bbir şey var demektir ruh varsa o neden fizik bedenin tabi olduğu yasalara ve ölüme tabi olsun.Ölümden sonra yaşam var beynimizdeki bir perdeleme sistemi ile diğer tarafları görmemiz engellenmiş,bu bilinçli yapılmış bu boyutta bazı sınavların gerçeleştirilebilmesi için.Ben ölümden sonra yaşama inanıyorum ama o sürecin nasıl olduğunuçok merak ediyorum münkiir nenkir geler sorguya çeker vs saçma geliyor.

Beynizin içinde ışık vardır bence. Beyin hücreleri ölmemiştir bence daha. o yüzden yaşamışsınızdır. herkes aynı şeyi neden söyler anlamadım? tünel var ışık var aa bi de sesler var bence hurafe bana göre. sizin yaşadıklarınız belki kalp durmuş olabilir ama beyin hücreleri hâlâ çalışıyordur. buna cevap getirin bakalım.

hocam ruhlar üç harfliler ben inanmıyorum beynimizin içinde hepsi. bişeye inanmışız ona gidiyoruz. neye inanmışsak onu görüyoruz bence.

Beynizin içinde ışık vardır bence. Beyin hücreleri ölmemiştir bence daha. o yüzden yaşamışsınızdır. herkes aynı şeyi neden söyler anlamadım? tünel var ışık var aa bi de sesler var bence hurafe bana göre. sizin yaşadıklarınız belki kalp durmuş olabilir ama beyin hücreleri hâlâ çalışıyordur. buna cevap getirin bakalım.
sevgili eray bizler bunu sana ispat edemeyizki.dediğim gibi soyut kavramların doğruluğu herkesin kendi içindedir.
inanıp inanmamanda senin bileceğin bir şey.
ama sorgulamakta iyidir.belki sende bu dünyaya bu misyonla gelmişsindir.
araya araya bir bakmışsın bir gün karşına inanmana dair karşına bir şeyler çıkarır içindeki evren.

asterix aynen:)
münkir nekir olayına bnde inanmıyorum

evet aynı erayım namaz kılıyordum. ama bu gibi sorular çok aklıma geliyor. şeytan vesvesesi demeyeceğim. bu benim kendi düşüncelerim bence. enerji olayı kendi duygularımızdan başka bişey değil. mutlu oluyoruz kendimiz oluyoruz. sinirleniyoruz kendimiz sinirleniyoruz. bişeylere kafamızı takıyoruz. ölüm bi son mu ya da başlangıç mı? herkes aslında dünyada kendisini bişeylerle oyalıyor bildiğimiz herkes. kimi çalışarak kimi yatarak. hiç bişey yapmıyoruz bence ölümü bekliyoruz. ölüm geldiği anda ne olacağını merak ediyorum. bu da benim yaşamamamla mı alakalı bilmiyorum. neyse gidince bakacağız artık. herşey yalan sevgi aşk nefret duygularımız bize oyun oynuyor gibi geliyor. önemli olan gerçek nedir?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri