Manly P. Hall
Kayıtlı Üye
Selam gizlimabet sakinleri,ölüm korkusu geçmiş yaşamla ilişkili midir,ikinci sorum olarak da doğum haritasında ölüm şekli var mıdır?
Selam gizlimabet sakinleri,ölüm korkusu geçmiş yaşamla ilişkili midir,ikinci sorum olarak da doğum haritasında ölüm şekli var mıdır?
teşekkür ederim urum hocam,bilginize güvenim tam bu yüzden sizden danışmanlık almak isterim bu konuda, sizinle nasıl iletişime geçebilirimGeçmiş yaşamla ilgili olma ihtimali var. Epigenik olabilir. Anne karnı, doğum esnası, çocukluk dönemi gibi kritik dönemlerde anne ya da çocukta meydana gelen travma sebebi ile de olabilir.
Doğum haritaların da ölüm ile iligili bilgiler alınabiliyor özellikle karma astroloji de detaylı bilgiler mevcut.
Geçmiş yaşamla ilgili olma ihtimali var. Epigenik olabilir. Anne karnı, doğum esnası, çocukluk dönemi gibi kritik dönemlerde anne ya da çocukta meydana gelen travma sebebi ile de olabilir.
Doğum haritaların da ölüm ile iligili bilgiler alınabiliyor özellikle karma astroloji de detaylı bilgiler mevcut.
hocam aklıma gelmişken sormak isterim, bu konuda önerebileceğiniz öneri kitaplar var mı, zaman ayırıp okumak isterim, saygılarımlaGeçmiş yaşamla ilgili olma ihtimali var. Epigenik olabilir. Anne karnı, doğum esnası, çocukluk dönemi gibi kritik dönemlerde anne ya da çocukta meydana gelen travma sebebi ile de olabilir.
Teşekkür ederim ben astrolojik dayanışmalık yapmıyorum. Ben Rune okuması yapıyorum. Doğum tarihinizi gün ay yıl ve saat olarak tam şekilde biliyorsanız karma astrolog önerebilirim.teşekkür ederim urum hocam,bilginize güvenim tam bu yüzden sizden danışmanlık almak isterim bu konuda, sizinle nasıl iletişime geçebilirim
hocam aileme sorduğumda yarım saat aralık belirtmişlerdi, Astrolog bir hanımefendiye doğum haritamı yorumlatmak istediğimde bana soru sormuştu, sana en uygun şu saat şu dakika demişti.Tabi ki hocam ,süper olur önerirseniz,şimdiden teşekkür ederim, saygılarımla..Teşekkür ederim ben astrolojik dayanışmalık yapmıyorum. Ben Rune okuması yapıyorum. Doğum tarihinizi gün ay yıl ve saat olarak tam şekilde biliyorsanız karma astrolog önerebilirim.
hocam rica etsem rune okuması danışmanlığınızla ile ilgili de bilgi alabilir miyimTeşekkür ederim ben astrolojik dayanışmalık yapmıyorum. Ben Rune okuması yapıyorum. Doğum tarihinizi gün ay yıl ve saat olarak tam şekilde biliyorsanız karma astrolog önerebilirim.
Rektifikasyon çıkardı ise yüzde doksan tam doğum saatinizi bulmuştur.hocam aileme sorduğumda yarım saat aralık belirtmişlerdi, Astrolog bir hanımefendiye doğum haritamı yorumlatmak istediğimde bana soru sormuştu, sana en uygun şu saat şu dakika demişti.Tabi ki hocam ,süper olur önerirseniz,şimdiden teşekkür ederim, saygılarımla..
Rektifikasyon çıkardı ise yüzde doksan tam doğum saatinizi bulmuştur.
2-3 soru sordu kendimle ilgili biraz bilgi verince şu tarih şu saat en uygun demişti,tek hatırladığım bu hocamRektifikasyon çıkardı ise yüzde doksan tam doğum saatinizi bulmuştur.