parodihayller
Kayıtlı Üye
Birine ölüm büyüsü yapılırsa o kişi büyü yapıldıktan ne kadar sonra ölür?
Ortalama 6 ay. Ama belli olmaz. Daha erken de ölebilir daha geç te.Birine ölüm büyüsü yapılırsa o kişi büyü yapıldıktan ne kadar sonra ölür?
Büyü karsi tarafa neye göre tutmaz ne yapip kendimizi korumak onlem almak gerekli enerjisel anlamda yapilablc3k birsey var mi bu yondenOrt
Ortalama 6 ay. Ama belli olmaz. Daha erken de ölebilir daha geç te.
Korunmanın en güzel yöntemi herkese iyilik ve mutluluk dilemektir. Ama ne yazık ki beceremiyoruz.Büyü karsi tarafa neye göre tutmaz ne yapip kendimizi korumak onlem almak gerekli enerjisel anlamda yapilablc3k birsey var mi bu yonden
Ikiside degilim yirttikKorunmanın en güzel yöntemi herkese iyilik ve mutluluk dilemektir. Ama ne yazık ki beceremiyoruz.
Biri size ölüm büyüsü yapacak diye korkmayın, çünkü bu tür büyü yapma hakkı çok nadir verilir insana. Doğal olarak pahalı bir işlem. Yani holding yöneticisi veya politikacı değilseniz, böyle bir büyüye maruz kalma şansınız çok çok az.
Önceden dediğim gibi en iyi korunma o insanlara iyilik ve mutluluk dilemek. Meditasyon yaparak onlara koşulsuz sevgi enerjisi göndermek. Başarabilirseniz eğer.....Ikiside degilim yirttikkonu olarak acmak istedim ama beceremedim sanirim burdan sorayim. Cevremde soyle borsey hissediyorum bunu net olarak hissettigim 5 6 kiside var kimseye bir zararimiz olmaz ugrasmayiz iyide davraniriz kendi halimizde olan insanlariz ailecek. Ama nedense cevre tarafindan bi tutulmama sanki sevilmiyormus gibi sey var garip 5 6 kisi var net llarak hissettigim bunu kotu birsey olsa sevincek dedikoduyla yipratmaya calisan ki yipratiyolarda. Pis ve kotu insanlar sevilip tutuluyor. Nedense sanki insanlarla aramizda bi sogukluk var gibi bunun icin ernejisel olarak ne yapbilblir ve bu dedikocuzarar vermek isteyen tayfa icin ? Uzaklastirmak zor dip dipe yasiyoruznerdeyse iletisim halindeyiz amacimda uzaklastirmak degil susturmak bizimle ugrasmamalari ozellikle benimle
Peki bu holding yöneticiler ölüm büyüsden korunmak için çalışma yapıyorlar mı? Bu kişiler zengin olmak için belirli büyü ve ezoterik grupların desteğini alıyorlar mı?Korunmanın en güzel yöntemi herkese iyilik ve mutluluk dilemektir. Ama ne yazık ki beceremiyoruz.
Biri size ölüm büyüsü yapacak diye korkmayın, çünkü bu tür büyü yapma hakkı çok nadir verilir insana. Doğal olarak pahalı bir işlem. Yani holding yöneticisi veya politikacı değilseniz, böyle bir büyüye maruz kalma şansınız çok çok az.
Alan var almayan da. Bir yönetici majikal destek için kimse ile anlaşma yapmadı ise öyle bir anlaşmanın gerçekten olmadığını anlamına gelmez. İnsanlarla değil, ama varlıklarla mutlaka vardır, sadece kendisi farkında değildir.Peki bu holding yöneticiler ölüm büyüsden korunmak için çalışma yapıyorlar mı? Bu kişiler zengin olmak için belirli büyü ve ezoterik grupların desteğini alıyorlar mı?
Anlaşmalar konusunda farklı görüşler var. Bir insan fark etmeden nasıl anlaşma yapabilir?Alan var almayan da. Bir yönetici majikal destek için kimse ile anlaşma yapmadı ise öyle bir anlaşmanın gerçekten olmadığını anlamına gelmez. İnsanlarla değil, ama varlıklarla mutlaka vardır, sadece kendisi farkında değildir.
Rüyada mesela. Bana öyle oldu bir kere.Bir insan fark etmeden nasıl anlaşma yapabilir?
Olmaz mı. Tabi oluyor, sadece kendisiyle değil, onun dış kapının mandaliyla anlasma yapacaksınız. Çünkü dediğiniz gibi seviyeniz yetmiyor.Lucifer a veya başka bir pagan tanrısına gücüm kadarıyla dua edip şart sunsam anlaşma mı oluyor?
Yapması ya da yaptırması gerekmiyor . Önceden yazdım zaten. Bir "Demonun elleri" görevi yaptığını farkında bile değil o muhtemelen.Bu konularda yöneticileri ünlüleri bilgilendiriyorlar demek ki mesela Elon Musk ın maji yaptırdığını düşünemiyorum
Demonun elleri görevleri derken eğer sistem böyle işliyorsa dünya da derin bir şeytani örgütlenme vardır. Aslında anlaşmadan kastım büyük bir güç zenginlik elde etmek mesela zengin ünlü bir iş adamı veya müzisyen olmak. Her türlü cinsellik hazzını yaşamak vs. Bu anlaşmayı sadece içimden niyet ederek o yola girdikçe girerek oluyor o zaman. Kendim yapmak için demiyorum ardında ki mantığı anlamak için diyorum.Yapması ya da yaptırması gerekmiyor . Önceden yazdım zaten. Bir "Demonun elleri" görevi yaptığını farkında bile değil o muhtemelen.
Bu adama ölüm büyüsü yapan sadece başarılı olmamakla kalmaz çok ağır bedel öder.
Bu anlaşmayı sadece içimden niyet ederek o yola girdikçe girerek oluyor o zaman.
Demonun elleri görevleri derken eğer sistem böyle işliyorsa dünya da derin bir şeytani örgütlenme vardır.
Bunun gibi haklar doğuştan veriliyor. Bir yetenek geliştirebiliriz ama bir seviyeye kadar. Ve doğuştan verilen yeteneğiyle kıyaslanamaz.zengin ünlü bir iş adamı veya müzisyen olmak
Muhattap illaki bulunur. Cümlenin kendisi çok yanlış. Bu cümle ile çekim yasasını calistiracaksak eğer. Evrene veya tanrıya bir kahve için büyük bedel ödemek istediğimizi söyleriz. Acaba kahveyi mı çekiyoruz?Mesela bir kahve için neler vermezdim derken orada belirli bir muhattap yok belki de çekim yasası işe yarıyordur.
Çekim yasasıni iyi yönde nasil caliştiririz nasil yapilir ?Muhattap illaki bulunur. Cümlenin kendisi çok yanlış. Bu cümle ile çekim yasasını calistiracaksak eğer. Evrene veya tanrıya bir kahve için büyük bedel ödemek istediğimizi söyleriz. Acaba kahveyi mı çekiyoruz?
Sinelnikovun " niyetin gücü" adında kitabını okuyun. Yalnız okumakla kalmamak gerekiyor. Orada verilen teknikleri yapmak, öğrenmek. Bol bol pratik yapmak.Çekim yasasıni iyi yönde nasil caliştiririz nasil yapilir ?