"Gizlimabet Parapsikoloji Platformu"

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Ölü suyunun üzerinden geçersen nolur??

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hypnos0015

Kayıtlı Üye
İyi akşamlar mabet üyeleri.Süzden bi konuda yardım isticem..Bugün anneme birisi ''sen ölü suyunun üzerinden geçmişsin ara sıra fenalaşıyorsun ölü gibi oluyosun hiç birşey yapmaya mecalin kalmıyo'' demiş..Bu halsizligin sebebini buna baglamış.Sizce bu ne kadar dogru olabilir yada bunun bi çözümü var mıdır yardımcı olursanız sevinirim..Şimdiden çok teşekür ediyorum..

İlk defa duyuyorum gibi.Fenalaşmanızın sebebi fiziksel bir rahatsızlık olabilir.Doktora görünmenizde fayda var..

bu tip batıl inançlara inanmayın.Artık bu takıntıları toptan atmamız lazım.Bi doktora gözükün derim ben.

içmedinya üstünden geçmişssin birşey olacağını düşünmüyorum bencede bir psikolog yada bir dahiliye uzmanına görünün kansızlık yada hava değişiklikleri nediyle bazen herkeste böyle kırgınlıklar olur

Her denilene inanıp havadan nem kapmayın.Cenazeyi yıkayanlar ölü suyuna basıp üstünden geçiyorlar bir şey olmuyor.Böyle bir olumsuzluk olsa hiç cenaze yıkayıcı bulamayız.

burda en başta bi mantık hatası var.Öncelikle ölü suyu nedir?Ölünün içtiği su mudur?Ölünün yıkandığı su mudur?Eğer ölünün yıkandığı suysa her imama bişeyler olması lazım.Yani saçmalık en başta kendini belli ediyor.

Arkadaşlar çok güzel yorumlar yapmışsınız ama bu bir deyimdir mantık aranmaz bizim yöredeki yaşlı insanlarda kullanır tıpkı "ayaklarıma kara sular indi" cümlesi gibi. Yorıgun düşmek anlamında kullanılır.

Bu tür şeylere inanmayın.Annenize söyleyen o birisi ve birilerinin yüzünden insanlar ne hallere düşüyorlar.Bu ve bu gibi şarlatanlara,insanlar neden inanmaya devam ediyorlar.Bu tür insanlar aramızda dolaşmaya utanmadıkları gibi sanki herşeyi biliyorlarmış gibi konuşmaya devam ediyorlar.Bunlar konuştukları zaman,İyi bir osmanlı tokatını patlatacaksın.
Annenizin iyi olması dileğiyle.Hoşçakalın.

Annanenizin arkadaşı mübalağ etmiş.Öyle olsa kimbilir bilmem kaçıncı yüzyılda ölmüş bilmem kimin üzerine ev yapmış oturuyoruzdur veya acaba hangi ölünün gömüldüğü yerde yetişen şeftali ağacının meyvelerini yiyoruzdur.Hepimizin yediği içtiği herşeyde zamanında ölmüş canlıların genetik aktarımı var,toptan fenalaşmamız gerekirdi.

bende çok kızıyorum yok aksam ev süpürmeyin yok aksam tırnak kesmeyin vs deli saçması şeyler bence gidenin arkasından neden su dökülür bir gelenek mi?

evet bu doğrudur bunun çözümü ise 1 damacana zemzem suyu içip tuvaletini yapmaktır bu içindeki ölü suyunu yok eder ve yerine zem zem suyu koyar

sayin mob ve diger uyelerin dedigi gibi batil inancdan oteye gitmemektedir fakat olum enerjisinin bircok negatif majikal islemden kullanildigi kesindir birini oldurmek icin yapilan agir majikal islemlerde buda kisinin ekolune baglidir para karsiligi buyu yapan birininki farklidir.

@cebe dede nasıl saçma bir yorum yapmışsın öyle.
Gidenin arkasından su dökmekten kastınız eğer uzun yola giden ise tez zamanda gelmesini umduğunun göstergesidir. Su kuruyana kadar dönsün gibisinden bir mecaz vardır orada

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri