"Gizlimabet Parapsikoloji Platformu"

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

okumayla sudaki anormal değişim

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

emrahazad

Kayıtlı Üye
Benim arkadaşım şifa mahiyetli akrabasına suya bazı ayet ve sureleri kombinasyon yaparak belirli bir sayıda okuma yapmış uzun bir zamanını almış sonuna doğru cam sürahinin dibinde siyah is kurum gibi bir tabaka oluşmuş bu ne olabilir sizce?

Bunun okumayla ilgili olduğunu sanmıyorum.Çok beklemekten veya farkında olmadan içine düşmüş olabilecek maddelerden de kaynaklanıyor olabilir.Okuma ile suyun görünümde değil içeriğinde değişim olur bu da gözle görülmez.Tek okuma değil kendim şifa için kullandığım yarı değerli taşlarımla da suyu şifalandırma çalışması yaptığımda suyun görünümde değil tadında bariz bir değişiklik oluyor.

Çeşme suyunu beklettiğim de dibinde oluşan şeylere her defasında bende inanamıyorum. Maalesef sularımız bu durumda. Görmek lazım resmini çekseymiş keşke.

Belkide internette bulabilirsiniz, yillar evvel görmüstüm suya aktarilan cümlelerin enerjilerinin etkileri, bir cok kelime kullanilmisti fakat Allah ve esmalarin okundugu zaman sudaki etkileri gözle görülecek sekilde barizdi.

bahsettigim Video öyle amatör bir sey degil bir üniversitenin calismasiydi yanilmiyorsam japonya kaynakli.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri