"Gizlimabet Parapsikoloji Platformu"

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Öfkeli Birini Sakinleştirmek İçin

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan aris
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

aris

Kayıtlı Üye
'' YA HALİM '' : bu ismi şerifi hiddet ve gazab üzerinde olan bir kimsenin yüzüne karşı 88 defa okunup üflenirse öfkesi derhal sakinleşir....

super bısey ya anneme ıse yara bıze uvey anne gıbı davranıyo hep sıddetlı hep sınırlı belkı bu bıraz durudur

Bende okuyacağım ;)

Bump: Allah kabul etsin arkadaşlar

Bump: Allah kabul etsin arkadaşlar

öyle demeyin onlar sizin anne babalarınız, el insanları değiller. Eğer bir şeyi yapmanızı istemiyorsalar bilin ki kötülüğünüzü istemedekleri içindir.. Eğer çok bunalırsanız "YA GAFFAR" ismi şerifini vird eyleyin..

öyle demeyin onlar sizin anne babalarınız, el insanları değiller. Eğer bir şeyi yapmanızı istemiyorsalar bilin ki kötülüğünüzü istemedekleri içindir.. Eğer çok bunalırsanız "YA GAFFAR" ismi şerifini vird eyleyin..
Konuda zaten keyfiyetten degil zor durumlarda kalındıgı zaman verilen uygulamadır, HALİM esması konu için daha uygundur, Sırrıyeti ve tecellisi bu yöndedir... Gaffar esmasının konu ile ilgisi yoktur.. Bunu neden önerdiginizi anlayamadım ilmi olarak açıklarsanız sevinirim

Teşekkürler bir den babam sinirli diyordum arkadaşları duyunca tek değilmiş dedim kendime :)

El Halim ve El Muhyi aynı sınıftandır, bu isimleri beraberde kullanabilirsiniz.. Hatta ikisi kullanılsa etkisi daha iyi olacaktır.. Sabah ezanı Yagmur suyu üzerine 1000'er defa okunan bu esmalar kişiye içirildigi takdirde yumuşak başlı ve sakin bir ruhaniyete bürünecektir...

El Halim ve El Muhyi aynı sınıftandır, bu isimleri beraberde kullanabilirsiniz.. Hatta ikisi kullanılsa etkisi daha iyi olacaktır.. Sabah ezanı Yagmur suyu üzerine 1000'er defa okunan bu esmalar kişiye içirildigi takdirde yumuşak başlı ve sakin bir ruhaniyete bürünecektir...

Bu uygulamadan bahsediyorsunuz değil mi?
Sabah ezanında yağan yağmur suyunu nasıl bulcam acaba yaa :willy_nilly:

Ya arkadaşlar, birine vicdani rahatsızlık vermek için ne yapmak gerekir? hatasından pişman olması için? ben bu duruma takmış durumdayım. Bir çözüm bulamazsam artık işin kötü kısmına ilerliyorum ki can acısıyla, malum yaralı bir kadından daha tehlikelisi yoktur... Yardımmmmm :(

Geri