Odamda bulduğum kumaş

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan DassDuer
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

DassDuer

Kayıtlı Üye
Herkese Merhaba. Ben bugün eve geldiğimde yatağımın üzerinde kumaş bir buldum. Kumaş nevresim kumaşı gibiydi ve içine bir şey konulup dikilmişti. Elime aldığımda ise hışırdıyordu. Anneme ne olduğunu sorduğumda dolabımda bulduğunu söyledi fakat ben ona benim olmadığını söylediğimde şaşırdı ve kendisi hiç bu evde yaşamamış olmasına rağmen ev sahibimize ait büyü olabileceğini söyleyip elimden alıp bulduğu yere geri koydu. O andan itibaren kafamdan atamayıp korkmaya başladım. Sizce o bulduğum şey büyü olabilir mi? Büyüyse ne tür bir büyü olabilir?

Annenizin geri koyması, o bulduğunuz şeyin içeriğini bildiğini düşündürttü bana. Çünkü bu tarz bir şey bulunduğunda insanın içine kurt düşer, etraf kötü insanlarla kaynıyor en nihayetinde. Anneniz size koruma amaçlı birşey yapmış/yaptırmış olabilir. Ev sahibinize ait olsa onu orada bırakmayacağını ya da unutmayacağını düşünüyorum. Çünkü bu unutulacak türden bir şey değil :) Onu karşınıza alıp konuşun. İstediğiniz cevabı alamazsanız da açıp bakın. Ne olduğu konusunda bilen birileri yardım edecektir. :beta1:

Annenizin geri koyması, o bulduğunuz şeyin içeriğini bildiğini düşündürttü bana. Çünkü bu tarz bir şey bulunduğunda insanın içine kurt düşer, etraf kötü insanlarla kaynıyor en nihayetinde. Anneniz size koruma amaçlı birşey yapmış/yaptırmış olabilir. Ev sahibinize ait olsa onu orada bırakmayacağını ya da unutmayacağını düşünüyorum. Çünkü bu unutulacak türden bir şey değil :) Onu karşınıza alıp konuşun. İstediğiniz cevabı alamazsanız da açıp bakın. Ne olduğu konusunda bilen birileri yardım edecektir. :beta1:

Annemin bu konuyla ilgili fikir sahibi olmadığına eminim. Kendisi hiç böyle şeylerle ilgilenen biri değil ve ilgilenenlerden de çok korkar zaten :D İlk önce dolapta bulup yatağıma bırakmış benim olduğunu düşünmüş. Ben benim olmadığını söyleyince biraz endişelenip böyle şeylere dokunmamak gerekir ve en yakın zamanda denize atarız diyip geri koydu. Ama tabii ki ben aklımdan çıkartamadım gördüğüm şeyi..

Ben sizin yerinizde olsam anında açıp bakmıştım dayanamazdım yani :D Yalnız bildiğim kadarıyla büyüye göre değişebiliyor denize atma, yakma v.s. olayları. Onun için ne olduğunu bilip ona göre yok etmek daha iyidir diye düşünüyorum :rockon:

Ben sizin yerinizde olsam anında açıp bakmıştım dayanamazdım yani :D Yalnız bildiğim kadarıyla büyüye göre değişebiliyor denize atma, yakma v.s. olayları. Onun için ne olduğunu bilip ona göre yok etmek daha iyidir diye düşünüyorum :rockon:

Kime sorsam ısrarla açmamam gerektiğini söyledi aslında aşırı derece merak ediyorum, dokunduğum zaman içinden hışırtıya benzer bir ses geliyor ne gibi bi şey bu sese sebep olabilir bilmiyorum gerçi :D

Bence Ayetel Kürsi ile kendini koruma altına al, abdest al sonrada aç ve içine bak yazılanlar Bismillahirrahmanirrahim ile yazılmışsa koruma duasıdır, eğer değişik yazılar yazılıysa büyüdür hocaya götür o baksın sonra gereğini yapar.

Bence de açmalısınız.Bu konuda uzman değilim ama ben olsam çoktan açmıştım.Şekli nasıl kumaşın,sanırım bahsetmemişsiniz şeklinden,eğer atlamadıysam..Üçgen şeklinde mi dikili?

Bence Ayetel Kürsi ile kendini koruma altına al, abdest al sonrada aç ve içine bak yazılanlar Bismillahirrahmanirrahim ile yazılmışsa koruma duasıdır, eğer değişik yazılar yazılıysa büyüdür hocaya götür o baksın sonra gereğini yapar.

Galiba bu dediğinizi yapacağım yoksa çok çok merak ederim ne olduğunu.Çok Teşekkür ederim :)

Kimse kimseye iyilik olsun diye bir başkasının evine gidip gizli gizli büyü yapmıyacağına göre geriye iki seçenek kalıyor.ya kötü niyetli bir durum var yada sizle hiç bir alakası yok sizden önce o evde oturanla ilgili olabilir.ev sahibine ait olabileceğini söylemişsiniz ona bir sorun o zaman.bir diğer husus bu konularda uzman bir kişiye danışmadan açılmaması daha uygun olur derim.genelde kötü niyetli yapılanlar bulunmasın diye olmadık yerden çıkar.iyi niyetle yapılanlar zaten gizli olmaz ve herkesin görebileceği yerde olur.

Büyük ihtimal çörek otu ile yapılan Anadolu Havas uygulamasıdır. Kısmet için, başarı için, şifa için, nazar ve koruma için farklı farklı yapılır. Tabi açmadan kesin bir Yargıda bulunmak zor.

Geç birşeyler olmadan o Kumaşı aç Eğer büyüyle alakası varsa cinler'lede vardır ve Güçlü cinler istediği şeyin kılığına bürüne bilir en sevdiklerinin kılığına bile.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri