25 yıl ,12 yıl, 8 yıl gibi süren bu şekilde olan kişilerle çalıştım. Ben buna bağımlık diyorum. Ve bu sorunu tek seansta çözebiliyorum. Bilinçaltının o kişi ile kurduğu bir bağdan kaynaklanıyor. Bu bağ kesildiğinde o kişi artık sıradan birine dönüşüyor. Çözümü çok kolay. Bazı kişilerde E.F.T yöntemi de işe yarıyor. E.F.T yi araştırıp deneyebilirsiniz. Bir uzman olmadan tek başına yapılabilecek en iyi yöntem. Diğer yöntemler için mutlaka uzman bir kişiye ihtiyaç var.
Aile dizilimi, N.l.p, Hipnoz gibi işinde uzman kişilerden destek alabilir. bulunduğu yere ve kişisine göre fiyatlar değişiyor. 150 ile 5000 arasında fiyat değişebiliyor.
3 seanstan fazla asla sürmez, benim kendi uygulamarım da 2 seansı geçtiği görmedim. Bazı kişiler her seans başına ücret almak için 18 -20 seans diyebiliyorlar. Bazı psikiyatrlar bu sorun için beyni uyuştur maktan başka bir işe yaramayan ilaç verebiliyorlar. Bazı psikologlar sadece dinlemekten ve yıllarca seans uygulamaktan başka bir şey yapmıyorlar. Eğer Bu kurtulmak istediği bir sorun ise bahsettiğim teknikleri uygulayan uzmanlarla görüşsün.