"Gizlimabet Parapsikoloji Platformu"

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

obsesif mi buda?

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan angel91
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

angel91

Kayıtlı Üye
Merhaba, yakın bir arkadaşımda okb hastalığı vardı ama yüzde 70 oranında azaldı bazen sıklaşsa da bayağı düzeldi ama 7 senedir birine aşık bu duygudan kurtulamıyor kurtulmak istiyor ama olmuyor yani buda hastalığının bir parçası mı acaba 1 sene sevgiliydiler ayrılıklarının üçüncü yılı ama hala zavallım belki döner diye bekliyor yaşam enerjisi sıfır ne yapılmalı ki ciddi ama gelecek hayalleri hep onun üzerine şimdiden teşekkürler.

Bu takıntı hastalıklarından bende de vardı.Özellikle temizlik ve bulaşıcı hastalık.Çok iyi bilirim o yüzden ama zihinde halledilebiliyor gerçekten.Söylediğiniz durum takıntıyla alakalı olabilir.Eğer onunla ilgili sürekli hayalleri varsa bu takıntı olma ihtimalini daha da arttırır.Yeni bir ilişki bu durumdan kurtulmaya yardımcı olabilir...

dini takıntıları vardı onun ileri derece sonra zamanla atlattı bayağı iş vs. oyalanırken ama yedi sene gerçekten çok uzun zaman ve başka bir şey düşünemiyor teşekkür ederim cevabınız için.

Öncelikle rica ederim.Başka birşey düşünemiyorsa büyük ihtimal takıntıdır.Bendede temizlik takıntısı vardı.Ama atlattım.Gerçekten her şey beyinde bitiyor...

evet haklısınız beyinde bitiyor herşey takıntı olduğunu düşünüyorum bende çivi çiviyi söker misali bir başkası olursa geçer sanırım :) sağolun tekrar.

25 yıl ,12 yıl, 8 yıl gibi süren bu şekilde olan kişilerle çalıştım. Ben buna bağımlık diyorum. Ve bu sorunu tek seansta çözebiliyorum. Bilinçaltının o kişi ile kurduğu bir bağdan kaynaklanıyor. Bu bağ kesildiğinde o kişi artık sıradan birine dönüşüyor. Çözümü çok kolay. Bazı kişilerde E.F.T yöntemi de işe yarıyor. E.F.T yi araştırıp deneyebilirsiniz. Bir uzman olmadan tek başına yapılabilecek en iyi yöntem. Diğer yöntemler için mutlaka uzman bir kişiye ihtiyaç var.

Aile dizilimi, N.l.p, Hipnoz gibi işinde uzman kişilerden destek alabilir. bulunduğu yere ve kişisine göre fiyatlar değişiyor. 150 ile 5000 arasında fiyat değişebiliyor.

3 seanstan fazla asla sürmez, benim kendi uygulamarım da 2 seansı geçtiği görmedim. Bazı kişiler her seans başına ücret almak için 18 -20 seans diyebiliyorlar. Bazı psikiyatrlar bu sorun için beyni uyuştur maktan başka bir işe yaramayan ilaç verebiliyorlar. Bazı psikologlar sadece dinlemekten ve yıllarca seans uygulamaktan başka bir şey yapmıyorlar. Eğer Bu kurtulmak istediği bir sorun ise bahsettiğim teknikleri uygulayan uzmanlarla görüşsün.

teşekkür ederim size de sizde takıntı olduğunu düşünüyorsunuz sanırım bahsettiğiniz E.F.T yöntemini araştıracağım kurtulmak istiyor gerçekten sevdiğini sanıyor obsesif hastasıydı yaşadığı işkence sevgi denmez sanırım araştıracağım bu teknikleri de umarım faydasını görürür tavsiyeleriniz için sağolun :)

Geri