"Gizlimabet Parapsikoloji Platformu"

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Nuh’un Gemisinin Öğrettikleri

OneRepublic

Kayıtlı Üye
Ünlü bir yönetici , “Bilmem gereken her şeyi, Nuh’un Gemisi’nden öğrendim,” demiş. Nelermiş öğrendikleri?

1) Doğru gemiyi kaçırma.

2) Hepimizin ayni gemide olduğunu unutma .

3) Vakit gelip çatmadan planını yap. Hz. Nuh, gemisini inşa ederken yağmur yağmıyordu!

4) Kendine hep iyi bak ve büyük günü bekle. Altmışına merdiven dayadığında bile, gerçekten büyük bir iş yapman için önün açılabilir.

5) Eleştirileri dinle, eleştirenlere kulak asma, yapılması gerekeni yapmaya devam et.

6) Geleceğini zirveler üzerine kur, dalgalar sana ulaşamasın.

7) Ne olur ne olmaz, arkadaşla yola çık.

Hız her zaman kazandırmaz. Yılanlar da gemideydi, çıtalar da.

9) Üzerinde aşırı baskı hissettiğinde, bir süre boşlukta yüz.

10) Titanik’in profesyoneller, Nuh’un gemisi’nin ise amatörler tarafından yapıldığını unutma.

11) Fırtınanın gücü ne olursa olsun, eğer doğru yoldaysan, seni bekleyen bir gökkuşağı mutlaka vardır.

Sevgili Onerepublic, 16 yaşında yeni filizlenen genç bir arkadaşımız olarak konularını çok beğeniyor ve takdir ediyorum. Tüm genç arkadaşlarımızın' da bu olumlu ve pozitif yanından nasiplenmeleri, örnek almalarını diliyorum.:)

Gerçektende SoNoL e her zamankı gıbı katılıyorum unutma sende bize çok yardımcı oluyorsun sevgılı SoNoL her neyse:) konumuza gelelim ... Sayın OneRepublic Nuhun gemısını uzun zaman arastırıcagız gıbı gelıyor:) paylaşm ıcın tesekkürler

Gerçektende SoNoL e her zamankı gıbı katılıyorum unutma sende bize çok yardımcı oluyorsun sevgılı SoNoL her neyse:) konumuza gelelim ... Sayın OneRepublic Nuhun gemısını uzun zaman arastırıcagız gıbı gelıyor:) paylaşm ıcın tesekkürler

Arastirilmaya deger bir konu. :) Bu konu hakkinda yeni seyler ögrendikce kafamizdaki sorularda artiyor. Insanlarin aklini kurcalayan sorularin cevaplanmasi bir gereksinimdir. Bizde burada bu konu hakkindaki tüm sorular cevaplanana kadar arastiririz artik. :) Ben tesekkür ederim sayin GabrieL. :)

Nedense sayin SoNoL'e yazdigim cevap gitmemis. :/ Flood yapmak istemezdim ama cevap vermeden de icim rahat etmez.

Sevgili Onerepublic, 16 yaşında yeni filizlenen genç bir arkadaşımız olarak konularını çok beğeniyor ve takdir ediyorum. Tüm genç arkadaşlarımızın' da bu olumlu ve pozitif yanından nasiplenmeleri, örnek almalarını diliyorum.:)

Sayin SoNoL, siz ve sizin gibiler olmasa biz bu hale gelemezdik. Inanin sizin konulara yazdiginiz cevaplari okumakla bile insanin hayati sekil alir. Cok tesekkür ediyorum. :)

Geri