"Gizlimabet Parapsikoloji Platformu"

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Noel'de güneş patlaması

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan siyahlı
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

siyahlı

Kayıtlı Üye
Noel’de yaşanan Güneş patlaması Dünya ve Mars’ı vuracak.

NASA’nın STREO uzay araçları, 25 Aralık günü Güneş’te yaşanan patlamanın neden olduğu fırtınanın doğrudan Dünya’ya ve Mars’a yöneldiğini tespit etti.

Discovery News’ün haberine göre, aynı patlama, NASA ve Avrupa Uzay Ajansı (ESA) tarafından kontrol edilen SOHO uzay aracı tarafından da gözlemlendi.

28-29 Aralık’ta Dünya’ya ulaşması beklenen Güneş’ten saçılan parçacıkların atmosferde jeomanyetik fırtınalara neden olabileceği ve bazı bölgelerde auralar görülebileceği belirtildi.
395774_328251347199799_319973884694212_1158835_936469221_n.jpg

O zaman bu gunlerde iletisim aglarinda ve elektrikli aletlerde problem gorulebilir,dikkat etmek gerek.

Ben astrolojiyi öğrendiğimden bu yana şu sert açıların derdinden kurtulamadık gitti. Ya biri, ya öteki, ama mutlaka sert açı yapan gezegenler oluyor ve canımız sıkkın, agresif, gergin, endişeli ve huzursuz oluyoruz. Biri düzeliyor öteki geri gitmeye başlıyor, o toparlayıp doğru yola giriyor bu defa öteki tekliyor. DÜzelemedi gitti şu gezegenler diye düşündüm güldüm :D

Bütün günü kötü geçiriyorum zaten.
Biraz hayata lanet ediyor, sonra başlıyorum ağlamaya.
Zaten başımda bir bela vardı, çifte bela olmuş oldu.

Astrolojiden pek anlamam ama;
balık burcuna çok fena bir açı yapmış gibime geliyor.

Umarım düzelir herşey 2012 de.

Bütün günü kötü geçiriyorum zaten.
Biraz hayata lanet ediyor, sonra başlıyorum ağlamaya.
Zaten başımda bir bela vardı, çifte bela olmuş oldu.

Astrolojiden pek anlamam ama;
balık burcuna çok fena bir açı yapmış gibime geliyor.

Umarım düzelir herşey 2012 de.

Sorununuz nedir tam bilmiyorum ama yinede başkaları yüzünden hayatınıza kötü taraftan bakmayın. Bazen olumsuzluklar bile bize yeni şeyler katabilir. Herşeyi pozitif görün ve herşeyin zamanla düzeleceğini bilin.

Geri