"Gizlimabet Parapsikoloji Platformu"

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Niyet ve Şifa

  • Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan Mermaid
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Mermaid

Kayıtlı Üye
Niyetin yaşamımızdaki rolünü yadsıyamayız. Yapacağımız iş ne olursa olsun, o işe başlarken nasıl neye niyet ettiğimiz çok önemlidir. Niyetin gücü ve önemi, yaşamlarımızın tüm alanlarında geçerlidir ancak, burada ilgili olduğumuz konular bazında ele alırsak, ibadetimizi uygulamaya başlamadan önce niyet ederiz, majikal uygulamalarımızda herşeyden önce niyetimizi belirlememiz ve yönlendirmemiz gereklidir. Şifa uygulamaya başlarken niyetle enerjimizi yönlendiririz. Yani niyet, herşeyin başlangıcıdır.

Şifa uygulamalarında, uygulayıcı hasta olan kişiye şifa vermez; , hastanın enerjisiyle ile evrensel şifa enerjisi arasında rezonans yaratarak, hastanın bedensel şifa mekanizmasını harekete geçiririr ve hastanın şifalanmasını sağlar. Aslında şifa uygulayıcısı, bu süreçte kendisi de şifalanır. Şifa uygulayıcısı, aynı şekilde hareket ederek, kendine de şifa uygular. Yani, evrensel şifa enerjisiyle kendi enerjisini uyumlandırarak kendi bedeninin şifa mekanizmasını harekete geçirir.

Bedenimin herhangi bir yerinde ağrı ya da rahatsızlık hissettiğimde, niyet yöntemiyle kendime şifa uygularım. Bunu siz de deneyin, ihtiyacınız olan tek şey evrensel şifa enerjisinin ve niyetinizin gücüne inanç duymanızdır. Örneğin başımızın ağrıdığını düşünelim; sakin bir odada rahatça uzanırım ve yüksek benliğimden bedensel şifa mekanizmamı harekete geçirmesini ve başımdaki ağrıya neden olan sorunu şifalandırmasını talep ederim. Ve olumlu sonuç alırım. Bunun bana ne faydası olacak gibi düşünebilirsiniz, bu tamamiyle yaptığınız şeye inanmanızla alakalı bir durumdur. Ve size hiçbir zararı olmayacaktır, niyetiniz olumlu olduğu sürece.

Sevgi ve ışıkla kalın.
 
Geri
Üst