"Gizlimabet Parapsikoloji Platformu"

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

ney sesinin anlamı

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan grunge
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

grunge

Kayıtlı Üye
selam arkadaşlar sorumun cinlerlemi yoksa başka bir varlıklamı ilgili olduğundan tam emin olamadığım için buraya açıyorum.ney sesinin bu tip varlıklar için bir önemi,anlamı varmı?çünkü sabaha kadar tarif edemeyeceğim bir varlık kulağımın dibinde ney çaldı.açıkçası gitmesini hiç istemedim.uzun zamandır ilk defa fiziksel acı tarzı birşey yaşamadım.ses harikaydı ve çok huzurlu bir melodiydi.cevaplarsanız sevinirim.

Varligi bizzat gordun mu? Huddamin ney mi caldi?

Hüddam olup olmadığını bilmiyorum.uzun zamandır o tip varlıklar görüyorum;ama genelde zarar verirler.grimsi,bulanık bir varlıktı ve evet ney çaldı.

sanırım sizi işlettiğimi yada dalga geçtiğimi düşündüğünüz için cevap yazmıyorsunuz.gerçekten böyle bir şey yaşadım.cevap benim için gerçekten önemli,lütfen bilgisi olan birisi cevaplandırsın.

Ney yüksek titreşimli bir çalgı kalp titreşimlerini uyarır,nasıl bir varlık geldi bilinmez ama ,gerek ney çalması gerekse sende bıraktığı izlenimin huzur olması pozitif nitelikte olduğunu işaret ediyor bence önemli olanda bu,yüksek titreşimli pozitif yükseltici bir deneyim yaşamışsın.

Ney yüksek titreşimli bir çalgı kalp titreşimlerini uyarır,nasıl bir varlık geldi bilinmez ama ,gerek ney çalması gerekse sende bıraktığı izlenimin huzur olması pozitif nitelikte olduğunu işaret ediyor bence önemli olanda bu,yüksek titreşimli pozitif yükseltici bir deneyim yaşamışsın.

cevapladığın için saol.siyah bir varlıktı,eli yüzü belli olmuyordu,insana yakın bir şekli vardı-çocuk gibi ufakça-daha önce gördüğüm varlıklar daha net olurdu,direk temas etmezler;ama etkisinden kurtulduğumda fiziksel acı hissederdim.şimdi sadece ney sesini duyuyorum o geceki gibi bir görüntü yok.tek korkum gelen varlığın cin olması.onlarında iyileri olduğunu biliyorum,geçmişte isteğim dışında bir şeyler yaşadım,kendimi tekrar onlarla karşılaşacak kadar güçlü hissetmiyorum.tam anlatamamış olabilirim,ne olduğuna dair daha net bilgin varsa paylaşırsan sevinirim.

ney çalması olumlu yönde müslüman olabilir.

sana da cevapladığın için teşekkür ederim.korkuyu yenmeye yardımcı olan bir esma okuyordum,bununla alakalı olabilir mi?

Bildiğim kadarıyla Hz.Mikail'in görevlendirdiği meleklerden başka bir varlık üflemeli çalgıları melodilendiremezler. Gördüğünüz şeyin melek olduğu konusunda kanaat getiriyorum.

Benim merak ettiğim böyle birşey yaşamanız için doğayla ilgili çok önemli ve dikkat çekici bir maneviyatı olan bir hâl içerisine girmiş olmalısınız. ya da iyi yönde önemli bir gelişme de katkınız olmuş olmalı.

Böyle birşey varsa bu bilgiyi bizimle paylaşabilir misiniz?

.tek korkum gelen varlığın cin olması.

Korkma kardeşim. Emin ol korkunu yendiğin an her şey değişecek. Tek ihtiyacın cesaret. Sadece Allah'a güven ve onun seni koruduğundan emin ol bunu gerçekten kabullendiğin an hiç bir yaratılan sana zarar veremez. Bunu şöyle düşün:

Farz et ki hiç bilmediğin bir şehre gittin ve orası eşkiyalarla kaynıyor. Ama sen o şehrin sahibini, en kudretli şahsını, valisini, kralını adına ne dersen onu tanıyorsun ve onun selamıyla geziyorsun. Şimdi kim sana dokunmaya cürret edebilir? Günümüz şartlarıyla anlatırsak diyelim ki sen Başbakan'ın sevdiği birisin sen de onu seviyorsun hangi memur sana dokunabilir? Sonuncusu biraz uç ama konu meta olarak da anlaşılsın diye :)

Gelen varlık cin bile olsa bunda korkulacak ne var ? Korkarsanız olumsuz etkilenirsiniz. 'Cin' diye tabir edilen varlıklar enerji bedene sahiptirler.Ve korku ile olumsuzluk ile beslenirler.Yani korkarsanız daha çok etkilersiniz onları.

O yüzden korkmayacaksınız.Hem size bir zararı olmamış.Zararı gelmeyen bir şeyden korkmayın.

Bu durum insanlarda da geçerlidir size zararı gelmeyen kişilerden korkarsanız onların gözüne daha çok batarsınız ve o kişilerden sizinle uğraşır,kendilerini daha güçlü hisseder. :)

Bu yüzden korkmayın. :)

Bildiğim kadarıyla Hz.Mikail'in görevlendirdiği meleklerden başka bir varlık üflemeli çalgıları melodilendiremezler. Gördüğünüz şeyin melek olduğu konusunda kanaat getiriyorum.

Benim merak ettiğim böyle birşey yaşamanız için doğayla ilgili çok önemli ve dikkat çekici bir maneviyatı olan bir hâl içerisine girmiş olmalısınız. ya da iyi yönde önemli bir gelişme de katkınız olmuş olmalı.

Böyle birşey varsa bu bilgiyi bizimle paylaşabilir misiniz?

cevapladığın için saol.bunun melek olduğunu düşünmen beni rahatlattı.soruna gelince,evet anlattığın gibi bir durum var,yalnız paylaşamam,sadece yaptığım hatalar beni farklı bir noktaya taşıdı diyebilirim.

Korkma kardeşim. Emin ol korkunu yendiğin an her şey değişecek. Tek ihtiyacın cesaret. Sadece Allah'a güven ve onun seni koruduğundan emin ol bunu gerçekten kabullendiğin an hiç bir yaratılan sana zarar veremez. Bunu şöyle düşün:

Farz et ki hiç bilmediğin bir şehre gittin ve orası eşkiyalarla kaynıyor. Ama sen o şehrin sahibini, en kudretli şahsını, valisini, kralını adına ne dersen onu tanıyorsun ve onun selamıyla geziyorsun. Şimdi kim sana dokunmaya cürret edebilir? Günümüz şartlarıyla anlatırsak diyelim ki sen Başbakan'ın sevdiği birisin sen de onu seviyorsun hangi memur sana dokunabilir? Sonuncusu biraz uç ama konu meta olarak da anlaşılsın diye :)

açıkçası tam olarak korkmuyorum.beni rahatsız etmedikleri sürece etrafımda olmaları,onları görebiliyor olmak umrumda değil.belki inanmayacaksınız ama daha önce annemin dahi suretini kullanarak beni kandırmaya çalıştılar.sadece beni yapmak istediklerimi kullanarak rahatsız etmelerini istemiyorum.çünkü her düşüncemden,yada daha özel olarak dualarımdan haberdar olarak tekrar tekrar yaklaşmaya çalışıyorlar.pek fazla bilgim yok ama bunu istemiyorum.cevapladığın için saol.

Gelen varlık cin bile olsa bunda korkulacak ne var ? Korkarsanız olumsuz etkilenirsiniz. 'Cin' diye tabir edilen varlıklar enerji bedene sahiptirler.Ve korku ile olumsuzluk ile beslenirler.Yani korkarsanız daha çok etkilersiniz onları.

O yüzden korkmayacaksınız.Hem size bir zararı olmamış.Zararı gelmeyen bir şeyden korkmayın.

Bu durum insanlarda da geçerlidir size zararı gelmeyen kişilerden korkarsanız onların gözüne daha çok batarsınız ve o kişilerden sizinle uğraşır,kendilerini daha güçlü hisseder. :)

Bu yüzden korkmayın. :)

cevapladığın için saol.daha önce kötü şeyler yaşadığım için cinler konusunda tereddütlerim var,mesele sadece korku olsa bunu yenmek çok kolay,insanları kandırma konusunda çok ustalar.yapmak istediğim bazı şeyleri kendi başıma yapmak istiyorum,onların yardımıyla değil.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri